Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 662351
Resolució d’aprovació inicial i posada a informació pública del «Projecte bàsic del tramvia de la badia de Palma. Tram I. Intermodal - Can Pastilla - Aeroport», redactat per TYPSA i dirigit pel Departament d’Obres Públiques de la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 7 de novembre de 2020, es publicà la Resolució del director general de Mobilitat i Transport Terrestre de 6 de novembre de 2020 per la qual s'aprova definitivament l'Estudi informatiu del primer tram de la fase I del tramvia de la badia de Palma, en els termes següents:

1. Aprovar definitivament l'Estudi informatiu del primer tram de la fase I del tramvia de la badia de Palma.

2. Autoritzar la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre per a la redacció del projecte bàsic o dels projectes corresponents.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. En data 14 de desembre de 2020, es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 14 de desembre de 2020 pel qual es declara d'interès autonòmic el Projecte del tramvia de la badia de Palma.

3. L'empresa TYPSA va resultar adjudicatària del contracte de redacció del projecte bàsic de referència en data 17 de maig de 2021.

4. L'empresa TYPSA ha lliurat la documentació corresponent del «Projecte bàsic del tramvia de la badia de Palma. Tram I. Intermodal - Can Pastilla – Aeroport», així com l'estudi d'impacte ambiental perquè s'iniciï la tramitació.

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2014, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears.

2. La Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. La Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

4. La Llei 4/2010, de 16 de juny, de mesures urgents per a l'impuls de la inversió a les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar inicialment el «Projecte bàsic del tramvia de la badia de Palma. Tram I. Intermodal - Can Pastilla - Aeroport», redactat pels senyors Ricard Nadal Lorenzo i Xavier Pons Pujol, enginyers de l'empresa TYPSA, amb la direcció del contracte del cap del Departament d'Obres Públiques, el senyor Joan Mas Mesquida, amb un pressupost estimat de 237.170.658,56 € (amb l'IVA inclòs).

2. Ordenar l'inici de l'exposició pública d'aquest i de l'estudi d'impacte ambiental, per un termini de vint dies hàbils comptadors des de la publicació de l'anunci corresponent perquè es puguin formular les reclamacions i al·legacions corresponents. Aquesta informació pública és independent de la que preveu el procediment d'expropiació forçosa.

3. Determinar que el projecte esmentat es pot consultar telemàticament en l'enllaç de la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre https://www.caib.es/govern/organigrama/area.do?coduo=200&lang=ca

 

Palma, a la data de la signatura digital (9 de novembre de 2022)

El director general de Mobilitat i Transport Terrestre Jaume Mateu Lladó Per delegació del conseller de Mobilitat i Habitatge (BOIB núm. 24, de 18/02/2021)