Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 661843
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021. Modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, les quals es detallen a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

 MOVESIII-314/2021

MASSIH, MASSIMO

***4428**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. S'entén per domicili l'habitatge habitual del sol·licitant, no sols si es propietari d'un habitatge. Ha d'acreditar-se almenys la residència, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

 MOVESIII-316/2021

MIRASSO SANTOS, CLAUDIO RUBÉN

***4168**

En el pressupost falta saber el valor de l'IVA aplicat, En el document 5 el número RII de l'empresa instal·ladora és incorrecte

 MOVESIII-340/2021

Bufi Ribas, Jose

***3203**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte., La factura del vehicle ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-496/2021

RIGO MALLORCA SL

***1462**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir, ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-597/2021

Palou Bauza, Francisca

***9582**

En la factura presentada no apareix reflectit el punt de recàrrega. En el document 5 manca omplir correctament les dades de l'emplaçament i les coordenades del punt de recàrrega. Cal presentar el document 7: declaració principis PRTR, degudament emplenat i signat pel sol·licitant.

 MOVESIII-666/2021

CAMIO JOB, CECILE MARIE ROSE

***9480**

En el document 1 s'indica que el sol·licitant té activitat econòmica i mercantil, però no presenta cap documentació que ho acrediti. Aclarir aquesta divergència. És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears, En el cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. En el cas d'autònoms és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-689/2021

HUGO 2015 SL

***7898**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient . Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 7, declaració principis PRTR. Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

 MOVESIII-696/2021

FRUTOS CAMPO, MONICA

***2127**

El DNI està caducat, manca presentar DNI actualitzat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-820/2021

Dumitru Stefan, Marius

***6718**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-1141/2021

EXPLOTACIONS TURISTIQUES CAN LAU SL

***6085**

És necessari presentar el DNI o NIE del representant de l'empresa. Segons la factura proforma s'aplica descompte per campanya de rènting, però cal adjuntar contracte de rènting complint les condicions especificades a l'apartat 4.2.i del BOIB, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-1303/2021

ENSEÑAT MIRO, VICTOR VICENTE

***6338**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. En el document 1 s'indica que ha sol·licitat altra subvenció apart d'aquesta. En el document 1 no coincideix la inversió sol·licitada amb el pressupost. Al document 5 no coincideix el preu amb el pressupost. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-1411/2021

PINTO BUDENZ, ALESSIO

***3447**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-1515/2021

Ramón Balanzat Torres, José

***4235**

Manquen emplenar les dades del sol·licitant, així com posar les coordenades UTM (s'han col·locat en WGS), Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-1577/2021

Gonzalez Tuduri, Eduardo

***1724**

Cal presentar el document 1 signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-1628/2021

DOAKID SLU

***5394**

Indicar les partides pressupostàries que justifiquen la inversió. Cal presentar el document 5 signat o segellat per l'empresa instal·ladora i pel sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-1699/2021

COMPANY PLANAS, ISABEL

***7428**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. En el Document 5. manca el nºRII, falten les coordenades i el preu sense IVA està mal calculat, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2163/2021

Mulet Aguiló, David

***9093**

Manca la data del pressupost. Manca el document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2166/2021

ORANGE 1987 SL

***8888**

No coincideixen les dades del sol·licitant del pressupost amb les dades del sol·licitant de l'ajut. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2168/2021

López Font, Jorge

***2486**

Manca presentar certificat de discapacitat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2173/2021

TOMAS GALMES, ALBERTO

***4312**

En el document 1 s'indica que la persona sol·licitant no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2176/2021

Repsol Comercial de Productos Petrolíferos, SA

***2988**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Manca presentar DNI del representat legal de l'empresa. És necessari presentar el CIF de l'empresa. Per a tenir dret a l'ajuda l'instal·lador ha d'acreditar la titularitat de la instal·lació. És necessari acreditar documentalment que està al corrent d'obligacions amb la agència tributària i amb la seguretat social. Al pressupost de la instal·lació manca la data i el numero. Suposadament hi ha una nota aclaridora indicant que hi haurà dos proveïdors per a la realització de la instal·lació. Un l'instal·lador, que entenem que és Repsol i el subministrador del punt de recàrrega. Falta el pressupost de 13109,75€, corresponent al proveïdor que instal·larà el punt de recàrrega. Cal presentar el document 5 degudament emplenat i signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2177/2021

JUNG ABBOU, JEAN FREDRIK

***1607**

En el document 1 manca indicar el tipus de beneficiari. Cal aclarir si el sol·licitant es tracta d'un autònom, en aquest cas és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2178/2021

FONTANET LOPEZ, MONSERRATE

***9165**

Cal aclarir si el sol·licitant es tracta d'un autònom. En aquest cas és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. En el pressupost apareix un descompte per autònoms. Aclarir si el sol·licitant és particular o autònom. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2179/2021

ORTEGA MAYORAL, ANTONIA

***6871**

Manca presentar certificat de discapacitat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Certificat desballestament del vehicle: Els documents presentats tenen una baixa resolució d'imatge i són il·legibles. Còpia del rebut de impost de tracció mecànica de 2021: Els documents presentats tenen una baixa resolució d'imatge i són il·legibles. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2182/2021

TORRES LOBERA, JORGE

***7913**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2184/2021

PINTO, ALEJANDRO GABRIEL

***3372**

Al document 1 s'indica que el sol·licitant no té activitat mercantil i comercial, però s'aporta un document de reconeixement d'alta com a autònom. Aclarir aquesta divergència. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2185/2021

VIDAL SAMPOL, JAIME

***6948**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega, degudament omplert i signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2186/2021

CAMACHO BERLANGA, EDUARDO

***7953**

En el document 1 s'indica que la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial, però no indica que sigui un professional autònom. Aclarar aquesta divergència. Cal aclarir si el sol·licitant es tracta d'un autònom, en aquest cas és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Cal aclarir si el sol·licitant es tracta d'un autònom, en aquest cas és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de minimis. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2187/2021

Venegas Villalonga, Jose Antonio

***9606**

Manca presentar document 4: declaració de mínimis. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2188/2021

ASIMA TELECOM SL

***5443**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. S'ha d'indicar inversió i ajut sol·licitat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2190/2021

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

***0045**

En el document 1, en l'apartat de dades específiques del sol·licitant, falta indicar la inversió sol·licitada. En la declaració responsable, punt 8 no es facilita el numero de compte bancari on es vol rebre l'ajuda. Manca pressupost. Quan l'import de la despesa subvencionable superi els imports establerts en la legislació estatal en matèria de contractes del sector públic per als

contractes menors (40.000 euros, en cas d'execució d'obres, o 15.000 euros quan es tracta d'altres contractes), el beneficiari ha de presentar, com a mínim, tres ofertes de diferents proveïdors. Sino hi ha pressupost, enviar el document de l'expedient, per a sustentar el pressupost base de la licitació., En el document 2, falten dues propostes d'inversió. Falta enviar el document de l'expedient al qual es fa referència en el document 2, per a sustentar el pressupost base de la licitació. Si és aplicable, aportar la documentació dels vehicles a desballestar per a accedir a l'ajuda complementària, Si és aplicable, aportar la documentació dels vehicles a desballestar per a accedir a l'ajuda complementària, Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca DACI. Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 7, declaració principis PRTR. Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

 MOVESIII-2192/2021

Beaufort Directorship, S.l.

***6235**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament signat. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. Al document 1 figura com a representant de l'empresa sol·licitant una persona la qual no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant. Falta acreditació legal de la persona representant de l'empresa que firma els documents. Quan el titular de la instal·lació (Restaurant Lume&Co), no coincideix amb qui escomet i assumeix la inversió, s'ha d'aportar declaració responsable del titular, en la qual reflecteixi el seu coneixement que qui realitza la inversió en la instal·lació rebrà una ajuda amb càrrec al programa MOVES III. En el pressupost del proveïdor Marsan Huerta, no es detalla el cost de subministrament i instal·lació del punt de recàrrega. Cal signar el document 2 i omplir amb tres ofertes econòmiques. El número RII és incorrecte. Al document 5 manca la firma del representant legal de l'empresa, així com la de l'instal·lador. En el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, la persona que firma i figura com a representant de l'empresa sol·licitant no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant. En el document 7, declaració principis PRTR, la persona que firma i figura com a representant de l'empresa sol·licitant no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant. En el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, la persona que firma i figura com a representant de l'empresa sol·licitant no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant.

 MOVESIII-2195/2021

MARCE ALONSO, CARLOS

***3266**

Al document 1 la persona que firma els documents no està acreditada legalment com a representant de la persona sol·licitant. Manca firma sol·licitant. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2196/2021

Maimo Riera, Victor

***0738**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2197/2021

FERRIOL FLUXA, MARIA ANTONIA

***6292**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2198/2021

BUADES FONT, MARIA

***2938**

Falta el DNI del representant o bé que els documents siguin signats pel sol·licitant, Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 7, declaració principis PRTR., Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

 MOVESIII-2199/2021

ACEITON MONTENEGRO, FRANCISCO JAVIER

***6778**

Manca la data del pressupost., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2200/2021

Ruiz Cortes, Julio Cesar

***4732**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., Cal presentar el DNI per ambdues cares., És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. , Manca document 7, declaració principis PRTR. , Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2203/2021

BODEGA RIBAS SAT

***7599**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Falta el document 3:declaració de dades titular i concessionari, si és necessari., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2204/2021

LLOVET MORELL, CRISTINA

***8420**

Al document 1 el núm. de compte bancari és incorrecte. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2206/2021

GUILLERMO DURAN, S.A.

***6192**

El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2208/2021

OLIVER MAYOL, JOAN GABRIEL

***3509**

Cal signar el document 1 en el corresponent apartat. Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1., Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar.

 MOVESIII-2209/2021

SARITE, ALY

***4150**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2211/2021

INFANTE SANTOS, JUAN

***0053**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. , És necessari aportar el document 3: declaració de dades titular i concessionari, signat pel sol·licitant., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2212/2021

VILLALONGA RIERA, MARIA ISABEL

***5533**

Al document 1 s'indica que la persona sol·licitant no és autònoma i que té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2215/2021

ARANA LAHITTE, SONIA

***7256**

El DNI està caducat., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2217/2021

Homo, Julien Jean Pierre Daniel

***5960**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2220/2021

PAVEL CIOANTA, ADRIAN

***8239**

Al document 1 s'indica que el sol·licitant no te activitat mercantil i comercial., És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2222/2021

ROIG TORRES, ANTONIO

***5179**

Es recorda al sol·licitant que en pertànyer al col·lectiu de persones amb discapacitat pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut en el document 1. També manca indicar si pertany al col·lectiu municipis de menys de 5000 habitants i al col·lectiu taxi-VTC., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2223/2021

PEREZ DE PETINTO BERMEJILLO, FRANCISCO JAVIER

***8190**

En el document 1 és necessari indicar l'ajut sol·licitat. , És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2226/2021

LLAMBIAS CORTES, NURIA MERCEDES

***3316**

Al document 1 manca indicar si pertany al col·lectiu de persones empadronades en municipi de menys de 5000 habitants. Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2227/2021

Perello Mulet, Maria

***6793**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2228/2021

Camps Anglada, Daniel

***4370**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2229/2021

EDURAN SANVE PATRIMONIAL SL

***9376**

El document normalitzat 1 de la sol·licitud ha d'indicar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud, la persona que firma és l'autoritzat., S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. , Al pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris i el núm. RII és incorrecte, Cal presentar el document 5 signat o segellat pel representant legal de l'empresa i per l'empresa instal·ladora., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2231/2021

INVERSIONES PASCUAL SL

***4617**

Manca DNI del representant legal de l'empresa., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". , En el document 3 falta la signatura del concessionari., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2233/2021

CALA MURTA, SL

***2574**

En el pressupost, quan es tracta de rènting o lísing operatiu, s'ha de presentar el contracte d'arrendament segons les condicions de l'apartat 4.2.i del BOIB, És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. , És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

 MOVESIII-2234/2021

CORTES MAYOL, NICOLAS JOSE

***8059**

En el document 1 s'ha d'indicar inversió i ajut sol·licitat., En el document 3 manca la firma i segell del concessionari., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2235/2021

CHALET GARCIA, COLETTE CLAUDINE

***6389**

Manca la data del pressupost., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2236/2021

Llansana Riba , Joan

***0734**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears, El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2237/2021

Mari Boned, Maria

***4653**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2238/2021

MASCARO AGUDO, JUAN

***2202**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1., És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2239/2021

Amengual Perello, Miguel Angel

***2848**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte., És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. , En el cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., En el cas d'autònoms és necessari presentar el document 4: declaració de mínimis., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2240/2021

Company Salva, Damian Carlos

***6136**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2243/2021

ALVAREZ REYES, EVA MARIA

***6567**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2244/2021

MORANTA SASTRE, LUIS ANTONIO

***6112**

En el document 1 s'ha indicat que el sol·licitant no és una persona autònoma i que no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència., El pressupost no està a nom del sol·licitant., És necessari presentar el document 5: memòria tècnica pel programa 2, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2245/2021

Esteban Claret, Jose Aniol

***4978**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2246/2021

Estades Alemany, Caterina

***2196**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA, Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. , Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada., Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-2247/2021

Gaya Nadal, Maria Isabel

***1551**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1., La còpia del DNI no es visualitza correctament., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2248/2021

AMER TEIXIDOR, DIEGO VICENTE

***9353**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., El permís de circulació del vehicle a desballestar no es visualitza correctament., La còpia del rebut de impost de tracció mecànica de 2021 no es visualitza correctament., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2250/2021

GOLF MAIORIS S.A.

***0825**

En el document 1 s'indica que el sol·licitant no té activitat mercantil i comercial., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2251/2021

GARCIA GARCIA, MARIA JOSE

***9534**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2253/2021

RODRIGUEZ AGUILERA, ANDROS

***0469**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. , Cal aportar el document 4: declaració de mínimis (autònoms), degudament emplenada i signada., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2255/2021

AGAZZI VIVALDO, FEDERICO

***3845**

En el document 1 la inversió sol·licitada no correspon amb la inversió del pressupost presentat., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2257/2021

PARIS CREUS, MARGARITA

***1919**

El permís de circulació del cotxe a desballestar no està a nom de la persona sol·licitant de la subvenció, El rebut de impost de tracció mecànica de 2021 del cotxe a desballestar no està a nom de la persona sol·licitant de la subvenció, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2258/2021

FRANJA ROJA S.L.

***5392**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2260/2021

VILLAR DEL SAZ DE LA FUENTE, MARIA DOLORES

***3859**

En el pressupost la potència del punt de recàrrega ( 7,4kW ) no coincideix amb la del Doc5 ( 7,32kW ). Aclarir la divergència, Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. , Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada., Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-2262/2021

Muñoz Xamena, Daniel

***8726**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2263/2021

Guijarro Villalonga, Juan

***6463**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant., Manca DNI del sol·licitant., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2265/2021

MASCARO HORRACH, ANTONIA

***0698**

En el document 1 l'empresa "Eléctrica Sollerense SA" només és autoritzat del sol·licitant, no representant legal. , En el pressupost és necessari desglossar els preus de cada partida. Manca la data del pressupost. , Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. En el document 5 l'empresa "Eléctrica Sollerense SA" només és autoritzat del sol·licitant, no representant legal. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2266/2021

BERMUDEZ SCHILLER, GUNHILD DOROTHEE

***6765**

En el document 1 l'empresa "Eléctrica Sollerense SA" només és autoritzat del sol·licitant, no representant legal. , En el pressupost és necessari desglossar els preus de cada partida., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2267/2021

VILLANUEVA ECHARTE, CRISTINA

***4139**

En el document 1 l'empresa "IBERDROLA CLIENTES S.A.U." només és autoritzat del sol·licitant, no representant legal. En el document 1 manca indicar si pertany a col·lectiu municipi de menys de 5000 habitants. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2268/2021

ALMAZAN MARTINEZ, YOLANDA

***9312**

En el document 1 és necessari emplenar totes les dades de l'apartat "Dades específiques del sol·licitant". , Manca la data del pressupost. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2269/2021

Herrera Parra, María del Rocío

***1270**

En el document 1 és necessari omplir els apartats "Dades específiques del sol·licitant" i "Declaració responsable del sol·licitant"., En el document 3 manca el número de DNI del representant legal del concessionari i la firma o segell del concessionari., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2270/2021

ROIG RIPOLL, VICENTE

***5389**

En el document 1 l'empresa "IBERDROLA CLIENTES S.A.U." només és autoritzat del sol·licitant, no representant legal. En el document 1 manca indicar si pertany a col·lectiu taxi-VTC., Manca la data del pressupost. , En el document 5 l'empresa "IBERDROLA CLIENTES S.A.U." només és autoritzat del sol·licitant, no representant legal. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2272/2021

MELCHOR MASCARÓ S.A.U.

***0452**

En el document 1 és necessari especificar tots el ajuts que s'han sol·licitat del Programa MOVES III., La suma de la inversió dels pressupostos aportats ( 8813,24€ sense IVA ) difereix de la inversió declarada en Doc1 i 5 ( 6413,24€ sense IVA ). Aclarir la divergència, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2273/2021

MELCHOR MASCARÓ S.A.U.

***0452**

En el document 1 és necessari especificar tots el ajuts que s'han sol·licitat del Programa MOVES III., La suma de la inversió dels pressupostos aportats ( 12757,6€ sense IVA ) difereix de la inversió declarada en Doc1 i 5 ( 10357,6€ sense IVA ). Aclarir la divergència, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2277/2021

Roig Mari, Andres

***4935**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1., En el document 3 manca NIF del representant del concessionari i la signatura i/o segell del concessionari o punt de venda., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2278/2021

Wireless Dna SL

***8695**

El document normalitzat 1 de la sol·licitud ha d'indicar el representant legal de l'empresa., És necessari presentar el DNI del representant legal de l'empresa., Manca presentar el pressupost., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2280/2021

Quinde Pulecio, Daniel Fernando

***9816**

Al document 1 s'ha d'indicar si ha sol·licitat o rebut cap ajut pel mateix concepte. , És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. , Cal aportar el document 4: declaració de mínimis, degudament emplenada i signada. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2281/2021

TORRES MANRIQUE, ANTONIO

***0804**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2282/2021

PULET ESCUDERO, JOSE LUIS

***7077**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2283/2021

CLOQUELLS TUDURI, ANTONIO

***9940**

És necessari presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2284/2021

Azpeleta Alarcón, Maria Luisa

***3062**

DNI no es visualitza correctament, Al document 5,manquen les coordenades., Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient

, Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 7, declaració principis PRTR., Manca model declaració responsable Ordre HEP/1030/2021, en concret el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques

 MOVESIII-2285/2021

Francisco Martínez, Maria del Rosario

***0164**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., Al pressupost han d'estar detallat per conceptes i preus unitaris, En el document 5 és necessari omplir correctament l'apartat "Dades Programa 2"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2286/2021

MUÑOZ PUJOL, JOSE

***5458**

En el document 1 manca la firma del sol·licitant. , El DNI està caducat. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2288/2021

FAR OLIVER, MIGUEL

***1259**

La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2289/2021

MALO ARTABE, ALMUDENA

***6083**

En el document 1 s'ha d'indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2291/2021

Daniel Frontera Borrueco, Antoni

***3770**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears, Cal presentar el pressupost de la moto elèctrica. , En el document 3 manca la firma i/o segell del concessionari o punt de venda.

 MOVESIII-2292/2021

Ginard Bibiloni, Juan

***7494**

En el document 1 manca la firma del sol·licitant. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2293/2021

MOLL ALVAREZ, FERMIN

***3772**

En el document 3 manca la firma del punt de venda., En el document 5 manca la firma i/o segell de l'empresa instal·ladora., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2294/2021

SECO MELANTUCHE, ANA

***9323**

En el document 1 manca indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC i l'import de l'ajut sol·licitat., La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-2296/2021

ESCANDELL CASTELLO, ERIKA

***5251**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1. , És necessari acreditar l'empadronament en municipi de menys de 5000 habitants per incrementar la quantia de l'ajut amb un 10%., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2297/2021

Rosales Fernández, Francisco

***1876**

Falta presentar el rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica de l'exercici de 2021 del vehicle a desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2298/2021

JUAN GUASCH, JOSE

***3923**

La factura 2022/0004 corresponent a APOLO ENERGIA, no està justificada com a despesa elegible per a la instal·lació del punt de recàrrega, al no justificar el concepte o servei facturat i ja existir una factura de endesa, per a la inversió, En el document 5 manca omplir correctament l'apartat "Dades Programa 2". En el document 5 la persona que apareix com a representant legal de l'empresa instal·ladora no coincideix amb la persona signant., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2299/2021

ANGULO GIRALDEZ, JOSEFA

***4448**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2301/2021

ARBOS RIPOLL, PABLO

***2283**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2302/2021

BUFI RIBAS, MARIA NIEVES

***3950**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2303/2021

LLABRÉS FERRER, FELIPE

***3671**

En el document 1 s'indica que no ha sol·licitat o rebut cap ajut pel mateix concepte, és incorrecte. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2304/2021

SUÑER MARTI, ANTONIO

***8990**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 MOVESIII-2305/2021

RAMON BISBAL, ANTONIO

***2452**

En el document 1 l'empresa "IBERDROLA CLIENTES S.A.U." no és representant legal del sol·licitant, només és autoritzat. En el document 1 cal indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC. En el document 5 l'empresa "IBERDROLA CLIENTES S.A.U." no és representant legal del sol·licitant, només és autoritzat. Les coordenades no són correctes, no estan en format UTM., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2307/2021

GOMILA DARDER, MARIA ANTONIA

***8663**

Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. , Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada., Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8)degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-2308/2021

GARCIA CANO, JUAN

***9999**

Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. , Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada.

,

Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8)degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-2309/2021

GALLEGO FERNANDEZ, ANGEL

***5523**

La firma del DNI no es visualitza correctament., Al Document 5, falta el tipus de connector del punt de recàrrega, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2310/2021

LLABRÉS FERRER, FELIPE

***3671**

En el document 1 s'indica que no ha sol·licitat ni rebut cap ajut pel mateix concepte, és incorrecte. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2311/2021

LLABRÉS FERRER, FELIPE

***3671**

En el document 1 s'indica que no ha sol·licitat ni rebut cap ajut pel mateix concepte, és incorrecte. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2312/2021

RAMON COLL, JUAN ANDRES

***9050**

En el document 3 manca omplir correctament les dades del cotxe a desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2315/2021

RAPADO MERINO, MIGUEL ÁNGEL

***3579**

Cal aportar el pressupost del punt de recàrrega, a nom del sol·licitant de l'ajut, Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. , Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada., Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8)degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-2318/2021

FERRER FERNANDEZ, ANTONIO

***9113**

Cal presentar el DNI per ambdues cares.

 MOVESIII-2320/2021

Garcia Amengual, Juan

***3419**

Cal presentar el DNI per ambdues cares., Manca el pressupost., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2321/2021

FEMENIAS MONCADAS, MARIA ANTONIA

***2436**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2322/2021

PENZO, CAROLIA ELIZABETH

***4522**

Falta el certificat d'empadronament per a acreditar la residència. El passaport no es visualitza correctament., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-2323/2021

VIDAL WAGNER, JUAN ANTONIO

***5101**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2324/2021

JULIA TORRES, JUAN CARLOS

***0161**

En el tràmit digital s'indica que el sol·licitant pertany a col·lectius vulnerables, però al document 1 s'indica el contrari. Aclarir aquesta divergència., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-2325/2021

OTHMAN KTIRI CARS MOBILITY S.L.U.

***3346**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., Cal presentar el DNI/NIE del representant legal de l'empresa., En el pressupost, la partida corresponent a la subscripció entry per 2 anys, no és un concepte subvencionable, En el document 5 manca la firma del representant legal de l'empresa i de l'empresa instal·ladora. Manca el Registre Integrat Industrial ( núm RII) i les coordenades no estan en format UTM. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2326/2021

Gomila Pocoví, Maria Francisca

***2525**

En el document 1 s'ha d'indicar si el sol·licitant té o no activitat mercantil i comercial. , Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

, En el document 5 les coordenades han d'estar en format UTM., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2328/2021

Calvo Velasco, Juana Maria

***2698**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., La baixa del cotxe (30/05/22) és anterior a la data de sol·licitud (23/08/22) i a la data del pressupost (12/07/22), per tant no es pot optar a l'ajut addicional per desballestament ja que s'incompleix l'apartat 4.2.h) de les bases de la convocatòria., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2329/2021

CHALET GARCIA, COLETTE CLAUDINE

***6389**

La factura no està a nom del sol·licitant de l'ajut, En el document 5 manca el número RII. En el document 5 les coordenades no estan en format UTM., En el document 8, Declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, manca una pàgina amb la signatura.

 MOVESIII-2330/2021

QUETGLAS NICOLAU, CRISTINA

***1792**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2331/2021

SÁNCHEZ RÍOS, GREGORIO

***4065**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1., Manca fotocòpia del DNI del sol·licitant., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2332/2021

SAENZ ORTIZ, INES

***0531**

En el pressupost, quan es tracta de rènting o lísing operatiu, s'ha de presentar el contracte d'arrendament segons les condicions de l'apartat 4.2.i del BOIB, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2333/2021

LLABATA PEREZ, OLAYA

***9385**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2334/2021

GATO PRATS, FERNANDO

***4755**

En el document 1 cal indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC i la data de sol·licitud., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2336/2021

LOPEZ SANCHO, JOSE LUIS

***3052**

En el document 1 cal indicar el tipus de beneficiari de l'ajut i si pertany al col·lectiu de municipis de menys de 5000 habitants., Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 MOVESIII-2339/2021

LLOBERA PRATS, BARTOLOMÉ

***0064**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2341/2021

, PLICOSA SPAIN SA

***1814**

En el document 1 cal indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC. En el document s'indica que el sol·licitant és un empresa, peró s'indica que no té activitat comercial/mercantil. Aclarir aquesta divergència., El pressupost no està a nom del sol·licitant, En el document 5 la persona que apareix com a representant legal de l'empresa instal·ladora no coincideix amb la persona firmant., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2345/2021

CESGARDEN SL

***8874**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., És necessari presentar el DNI o NIE del representant legal de l'empresa., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-2346/2021

CESGARDEN SL

***8874**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., És necessari presentar el DNI o NIE del representant legal de l'empresa., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-2347/2021

CENTRE ESPORTIU MANACOR,S.L.

***7170**

Manca pressupost., En el document 5 manca la firma i/o segell de l'empresa instal·ladora.

 MOVESIII-2348/2021

Grupo Eficaz Barahona Cruz, Sociedad Limitada

***5219**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-2351/2021

Gomez Listan, Francisco

***7247**

En el document 1 cal presentar totes les pàgines., Cal presentar el DNI del sol·licitant., En el document 3, declaració de dades del titular i concessionari, cal presentar totes les pàgines., En el document 5, memòria tècnica pel programa 2, cal presentar totes les pàgines., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 7 de novembre de 2022

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo