Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 659869
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa en relació amb la Declaració d’Interès Turístic Insular de l’esdeveniment esportiu “10K Ibiza – Platja d’en Bossa”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de data 4 de novembre de 2022, va aprovar per unanimitat, l'acord següent:

«(...)

PROPOSTA

PRIMER. DECLARAR d'Interès Turístic Insular el següent esdeveniment esportiu «10K Ibiza - Platja d'en Bossa».

SEGON. PUBLICAR en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Declaració d'Interès Turístic Insular de l'esdeveniment esportiu «10K Ibiza - Platja d'en Bossa».

TERCER. TRAMETRE una comunicació als registres turístics insulars i al General sobre la Declaració d'Interès Turístic de l'esdeveniment esportiu «10K Ibiza - Platja d'en Bossa».

QUART. NOTIFICAR al club esportiu Club Atletismo Ibiza l'Acord del Consell Executiu.»

Els informes preceptius en relació amb l'esdeveniment esmentat consten a l'expedient número 2022/18170P.

De conformitat amb l'article 32.8 del Decret 20/2015, de 17 d'abril, de principis generals i directrius de coordinació i de cooperació del Govern de les Illes Balears, i de regulació i classificació de les empreses i del establiments turístics, dictat en desplegament de la llei 8/2012, de 19 de juliol, del turisme de les Illes Balears: «La declaració d'interès turístic o, si escau, la revocació, s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

L'expedient es pot consultar en el departament de Promoció Turística del Consell Insular d'Eivissa, Av. d'Espanya, 49, 5a planta, Eivissa.

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

 

Eivissa, 8 de novembre de 2022

La cap de servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna