Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 658205
Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es concedeixen les subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l’economia; i per a la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (Programes 1,2 i 3)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L' 11 de setembre de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021.

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Resolució varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

-Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

-Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

-Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat onzè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. L'article 16 del Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova la concessió directa a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d'ajuts per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, estableix que el termini per a justificar l'activitat és de 18 mesos comptadors des de la notificació de la resolució de concessió. Per complir els terminis administratius i del tancament pressupostari de l'exercici 2022 és convenient assignar l'exercici de la justificació a 2023 a les sol·licituds en les quals s'ha indicat que l'exercici de justificació és el 2022.

6. El 9 de setembre de 2022, es va emetre una proposta de resolució estimatòria del director general d'Energia i Canvi Climàtic (BOIB núm. 121, de 15 de setembre de 2022).

7. El 15 de setembre de 2022, l'entitat titular de l'expedient NEXTG123-414/2021,FORN DE SA PLAÇA CB, va presentar un escrit en el que indica que renuncia a la subvenció concedida.

8. El 17 d'octubre de 2022, l'entitat titular de l'expedient NEXTG123-762/2021 , HONOLULU SA, va presentar un escrit en el que indica que renuncia a la subvenció concedida.

9. S'ha exhaurit el termini de deu dies hàbils que es concedia per presentar al·legacions.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

2. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

4. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

5. El Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova la concessió directa a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d'ajuts per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu.

6. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l'economia; i per a la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum, amb fonts d'energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (BOIB núm. 125, d'11 de setembre de 2021).

7. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció als beneficiaris que figuren en l'annex, d'acord amb el concepte i l'import que també figuren en l'annex.

2. Autoritzar i disposar la despesa amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationEU.

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han de fer i justificar des de la data de registre de la sol·licitud (amb les excepcions establertes a l'apartat 4.c de la resolució de convocatòria) fins a un màxim de devuit mesos des de la publicació en el BOIB de la resolució definitiva de concessió.

4. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat tretzè de la convocatòria de subvencions.

5. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat dissetè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021.

6. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

7. Atès que la convocatòria de subvenciones es veu afectada per l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, és necessari que el beneficiari, a més a més dels documents establerts per a la justificació en l'apartat tretzè de la convocatòria, presenti els documents que s'adjunten com a annex II d'aquesta Proposta i que són els següents:

a) Declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR i d'acord amb l'establert en l'article 8.1.i) de l'Ordre HFP/1030/2021. Adopció de mesures eficaces i proporcionades per evitar el frau, corrupció, conflicte d'interessos i doble finançament en l'àmbit de gestió d'aquests ajuts, segons el que es disposa en els acords i reglaments de la UE i en l'Ordre HFP/1030/2021.

b) Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques en relació amb l'execució i actuacions del PRTR, de conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i amb l'Ordre HFP/1030/2021.

8. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 27 d'octubre de 2022

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo Per delegació del conseller de Transició Energètica,  Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 4/3/2021)

 

 

ANNEX Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los la subvenció

Expedient

Data registre d'entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

NEXTG123-3/2021

20/09/2021

ROHO VINT, SL

***6722**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3.96 kWp connectada a xarxa sobre coberta

5.753,66

2.117,02

NEXTG123-5/2021

20/09/2021

CELLER INCA SL

***5512**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 23.4kWp connectada a xarxa

22.381,29

5.323,50

NEXTG123-7/2021

20/09/2021

CAT JUNIO 28 S.L.

***1262**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica 5.28 kWp sobre coberta

6.116,49

2.752,42

NEXTG123-11/2021

20/09/2021

FRUTAS LLITERAS S.A

***1479**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 8.1 kWp aïllada i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 9.6 kWh

17.104,99

8.698,26

NEXTG123-12/2021

20/09/2021

1898 companyia de begudes sl

***6395**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 71.28 kWp connectada a xarxa

112.079,13

16.216,20

NEXTG123-13/2021

20/09/2021

ATURPI S.L.

***7957**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,84 kWp

15.594,02

5.239,08

NEXTG123-16/2021

20/09/2021

ISLAS BALEARES, SL, WORP

***4877**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de de 71,28 kWp

57.736,80

20.207,88

NEXTG123-22/2021

21/09/2021

QUESO QUINTANA S.L.

***5613**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum de 16.2kWp sobre coberta

19.967,60

5.159,70

NEXTG123-30/2021

22/09/2021

INVERSIONES LOSER SL

***2742**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 43,2 kWp sobre coberta

44.791,07

13.759,20

NEXTG123-33/2021

22/09/2021

Agrupació de Constructors de Llevant, S.A.

***7697**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum sobre coberta de 22.25kWp

30.037,50

6.370,00

NEXTG123-36/2021

22/09/2021

INCA GRINS, S.L.

***6702**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 30.6 kWp aïllada i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 60 kWh

66.087,57

26.898,69

NEXTG123-37/2021

22/09/2021

Finca Can Bessol SL

***3140**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.975 kWp connectada a xarxa

13.451,17

5.329,96

NEXTG123-41/2021

22/09/2021

CERRAJERIA FERRAGUT S.L.

***7851**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 7.2 kWp connectada a xarxa

9.083,73

3.849,12

NEXTG123-43/2021

23/09/2021

BODEGA LA NAVE S.L

***6319**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 28.49 kWp aïllada

50.843,65

9.074,07

NEXTG123-46/2021

23/09/2021

ROSSELLO CALDENTEY SA

***2585**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 4,75 kWp

8.846,47

2.539,35

NEXTG123-47/2021

23/09/2021

CLUB MARÍTIMO SAN ANTONIO DE LA PLAYA DE PALMA

***1230**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 80,99 kWp

75.667,00

25.795,32

NEXTG123-49/2021

24/09/2021

CARLOS RAMIS S.L.

***3530**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Incorporació de bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 10 kWh en instal·lació existent

8.556,70

4.550,00

NEXTG123-51/2021

24/09/2021

CASA ANGEL S.A.

***2653**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 36 kWp connectada a xarxa

34.590,19

11.466,00

NEXTG123-52/2021

24/09/2021

Compañia hotelera playa Paguera SA

***0209**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 58.08 kWp connectada a xarxa

61.363,05

13.213,20

NEXTG123-58/2021

27/09/2021

MENORCA DIST S.L.

***2171**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 16.2 kWp connectada a xarxa

21.088,90

5.159,70

NEXTG123-59/2021

27/09/2021

LABORATORIO BALEAR DE ELECTRONICA SL

***8071**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,72 kWp amb bateries de 19,32 kWh

23.289,23

11.468,81

NEXTG123-61/2021

27/09/2021

JOPO GMBH establecimiento permanente sa pobla

***4933**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 46,80 kWp

51.140,00

14.905,80

NEXTG123-65/2021

28/09/2021

INSAIMART SL

***9871**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9.84 kWp

11.703,90

5.260,46

NEXTG123-69/2021

28/09/2021

EB NUESTRA LUZ, TU ENERGÍA SL

***6205**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.46 kWp connectada a xarxa

7.194,20

2.918,92

NEXTG123-71/2021

28/09/2021

URBANIZADORA ESMERALDA PARK SA

***0544**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 97.20 kWp connectada a xarxa

98.812,09

22.113,00

NEXTG123-78/2021

29/09/2021

DUNES PLATJA 99, SL

***8102**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 60.48 kWp connectada a xarxa

50.469,76

12.617,44

NEXTG123-80/2021

29/09/2021

PANADERIA CAN BUFI SLU

***7303**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10.8 kWp connectada a xarxa

11.882,01

3.439,80

NEXTG123-88/2021

30/09/2021

JFR Hotels s.l

***0203**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 41.8 kWp col·lectiva connectada a xarxa sobre marquesines

63.901,70

23.575,20

NEXTG123-89/2021

30/09/2021

FINCAS BECKER MALLORCA SLU

***7277**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 8.1 kWp connectada a xarxa

11.340,91

4.330,26

NEXTG123-91/2021

01/10/2021

ES BASSOL NOU S.L

***9140**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 12.72 kWp connectada a xarxa

12.631,20

4.051,32

NEXTG123-92/2021

01/10/2021

CALA BASTO SL

***2096**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum amb una potència pic de 9,79 kWp i 10 kWh d'acumulació amb bateries d'ió liti.

22.529,00

9.133,73

NEXTG123-94/2021

01/10/2021

GRUP MUNTANER RIBOT,SL

***6834**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum sobre coberta amb una potencia pic de 2,67 kWp i 2 kW nominals

4.270,00

1.427,38

NEXTG123-97/2021

01/10/2021

CAS GASY S.L.

***7348**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Ampliació d'instal·lació FV existent 17.25 kWp connectada a xarxa

20.086,00

5.494,13

NEXTG123-104/2021

04/10/2021

ADNOTOR, SL

***6012**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 28.7 kWp connectada a xarxa

26.853,00

9.140,95

NEXTG123-107/2021

05/10/2021

PARC D´OCI CAS CAPISCOL

***1240**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 63 kWp connectada a xarxa

54.649,00

19.127,00

NEXTG123-108/2021

05/10/2021

PARC D´OCI CAS CAPISCOL

***1240**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 81 kWp connectada a xarxa

68.341,00

23.919,00

NEXTG123-113/2021

06/10/2021

CLAPES PLANELLS SL

***4033**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 15.75 kWp connectada a xarxa

19.815,00

5.016,38

NEXTG123-114/2021

06/10/2021

EXPLOTACIONES PLAYAS MORE S.L.

***2652**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 43.46 kWp connectada a xarxa

45.777,79

13.241,50

NEXTG123-115/2021

06/10/2021

GUITZOLL SLU

***2438**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,60 kWp

12.573,84

5.132,16

NEXTG123-118/2021

22/09/2021

MES BLANCA SL

***4606**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 109.44 kWp connectada a xarxa

71.662,00

17.916,00

NEXTG123-119/2021

08/10/2021

Xigala Group, SL

***6374**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 8.8 kWp connectada a xarxa

8.216,42

3.697,39

NEXTG123-122/2021

09/10/2021

SA ROTA DEN PALERM SL

***9832**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 16.2 kWp connectada a xarxa

22.210,84

5.159,70

NEXTG123-129/2021

13/10/2021

EIVIRURAL, S.L.

***2804**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 44,55 kWp             

19.278,58

3.869,77

NEXTG123-132/2021

13/10/2021

TUBAGUA MAS ESPACIO S.L.

***0979**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 15.75 kWp connectada a xarxa

14.349,44

5.016,37

NEXTG123-133/2021

13/10/2021

ORGASEL 2000 SL

***0132**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 32 kWp connectada a xarxa

30.807,48

10.192,00

NEXTG123-136/2021

14/10/2021

HUGUET RAJOLES HIDRAULIQUES SL

***9324**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 8.0 kWp connectada a xarxa

12.634,00

4.276,80

NEXTG123-140/2021

14/10/2021

BOSIS 2007

***4836**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,10 kWp

12.607,70

4.864,86

NEXTG123-142/2021

14/10/2021

ESTELING DOME S.L.

***8564**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 22.05 kWp connectada a xarxa

19.300,73

6.755,25

NEXTG123-147/2021

18/10/2021

ESTELING DOME S.L.

***8564**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 99.9 kWp connectada a xarxa

83.931,53

29.376,04

NEXTG123-150/2021

18/10/2021

ESTELING DOME S.L.

***8564**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 99.9 kWp connectada a xarxa

79.299,02

27.754,65

NEXTG123-153/2021

19/10/2021

SISTEMAS DE MONTAJES OLIVER SL

***4984**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 7.735 kWp connectada a xarxa

10.838,52

4.135,13

NEXTG123-154/2021

19/10/2021

FERRAGUT-PIRIS S.L.

***6136**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum sobre coberta amb una potencia pic de 7,12 kWp i 7 kW nominals i 10 kWh de bateries.

16.680,00

7.706,35

NEXTG123-161/2021

20/10/2021

HERBUSA SA UNIPERSONAL

***0687**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV col·lectiva 13.5 kWp connectada a xarxa

12.310,32

3.071,25

NEXTG123-162/2021

20/10/2021

SERRA DEN FELIX S.A.

***1423**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 23.4 kWp connectada a xarxa

20.556,01

7.194,60

NEXTG123-163/2021

21/10/2021

S Entrador SL

***5808**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 56.7 kWp connectada a xarxa

55.765,00

12.899,25

NEXTG123-174/2021

22/10/2021

HERBUSA SA UNIPERSONAL

***0687**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 60.75 kWp connectada a xarxa     

43.147,28

10.786,82

NEXTG123-177/2021

25/10/2021

PUERTAS SANSO SL

***1706**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 55.08 kWp connectada a xarxa

49.572,00

17.350,20

NEXTG123-184/2021

27/10/2021

ALUMINIO BALEAR, SA

***2181**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 15.3 kWp connectada a xarxa

14.218,48

3.480,75

NEXTG123-190/2021

29/10/2021

Finca los Naranjos SA

***2328**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 95.4 kWp connectada a xarxa

83.367,78

20.841,94

NEXTG123-194/2021

02/11/2021

APALLISER, S.L.

***0281**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 42.72 kWp connectada a xarxa

40.499,48

9.718,80

NEXTG123-195/2021

02/11/2021

ES CABAS SL

***9638**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 89.1 kWp connectada a xarxa

91.374,97

28.378,35

NEXTG123-197/2021

03/11/2021

SUMINISTROS PANADERÍA Y PASTELERÍA LA UNIÓN SL

***5883**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 41.405 kWp connectada a xarxa

43.487,46

13.187,49

NEXTG123-198/2021

03/11/2021

VILLAS FERNANDO CB

***4295**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.6 kWp connectada a xarxa

4.200,00

1.146,60

NEXTG123-199/2021

04/11/2021

GRUPO ISERN, S.L

***2078**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 7.2 kWp connectada a xarxa

7.597,73

3.418,98

NEXTG123-202/2021

05/11/2021

Carbonicas Tur SL

***0741**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 88.02 kWp connectada a xarxa

78.998,48

19.749,62

NEXTG123-203/2021

05/11/2021

EMP MUN TTE URBANS PALMA SA

***1525**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV de 105,20 kWp connectada a xarxa

93.913,04

11.819,22

NEXTG123-204/2021

08/11/2021

F2011 INVERSIONES E INMUEBLES SLU

***3566**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 32.4 kWp connectada a xarxa

28.542,11

9.989,74

NEXTG123-209/2021

09/11/2021

Excavaciones y Demoliciones Medina ,S.L., Excavaciones Y Demoliciones Medina Sl

***6275**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,20 kWp

135.133,19

2.732,40

NEXTG123-210/2021

09/11/2021

PUJOL DE NA FRANCA S.L.

***7402**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9 kWp

9.646,16

4.340,77

NEXTG123-211/2021

09/11/2021

Domizil Development SL

***0341**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.88 kWp connectada a xarxa

10.178,00

4.580,10

NEXTG123-213/2021

10/11/2021

HOTELES Y APARTAMENTOS SA

***0101**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 44,55 kWp

37.780,70

9.445,18

NEXTG123-219/2021

15/11/2021

Marcos Walker, The Academy Colegio Bilingue SL

***6009**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 41.85 kWp connectada a xarxa

41.661,00

9.520,88

NEXTG123-228/2021

20/11/2021

Alba Mesquida CB

***7891**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.7 kWp connectada a xarxa

12.052,26

3.047,22

NEXTG123-232/2021

22/11/2021

TERRASA Y TORRENS 2014, C.B.

***8751**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació solar fotovoltaica d'autoconsum en coberta de 7.125kWp

9.035,79

3.809,02

NEXTG123-238/2021

24/11/2021

PASSIONALITY SL

***5619**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.9 kWp connectada a xarxa i retirada d'amiant

12.655,82

5.292,00

NEXTG123-239/2021

24/11/2021

JOAMAR RG INVERSIONS, S.L.

***9905**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 48.6 kWp connectada a xarxa

44.465,84

15.479,00

NEXTG123-240/2021

24/11/2021

CLUB DE TIR OLÍMPIC MALLORCA

***1655**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.96 kWp connectada a xarxa

14.078,59

5.324,62

NEXTG123-241/2021

25/11/2021

CONSTRUCCIONES MASERE, SL

***8746**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum en coberta de 4,96 kWp

6.026,00

2.651,62

NEXTG123-251/2021

29/11/2021

BARTOLOME ADROVER SA

***1506**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 16,34 kWp

17.931,00

5.204,29

NEXTG123-253/2021

29/11/2021

JUEGOS AUTOMATICOS PASCUAL S.L.

***1201**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 8.025 kWp connectada a xarxa

8.520,40

3.834,18

NEXTG123-254/2021

29/11/2021

JUEGOS AUTOMATICOS PASCUAL S.L.

***1201**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10.8 kWp connectada a xarxa

10.681,24

3.439,80

NEXTG123-255/2021

30/11/2021

BARTOLOMÉ JAUME NADAL, S.A

***4071**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 49,80 kWp

38.567,84

13.498,74

NEXTG123-259/2021

01/12/2021

SON MARQUES S.L.

***9665**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació aïllada fotovoltaica de 16,20 kWp amb 28,80 kWp

43.380,16

14.394,85

NEXTG123-270/2021

09/12/2021

MONSUAU HOTELS, S.L.

***8730**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 60.6 kWp connectada a xarxa

65.244,00

19.301,10

NEXTG123-271/2021

09/12/2021

HIDROPARK ALCUDIA SL

***8046**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 101,70 kWp

144.079,82

26.660,66

NEXTG123-274/2021

09/12/2021

HOSTEL PALMA 2014 S.L.

***8447**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 7.2 kWp connectada a xarxa

9.757,05

3.849,12

NEXTG123-288/2021

15/12/2021

Comercial Mervi S.L.

***2932**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.5 kWp connectada a xarxa

4.285,92

1.928,66

NEXTG123-289/2021

15/12/2021

SUPER XOROI SL

***2312**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 40.5 kWp connectada a xarxa

39.436,40

12.899,25

NEXTG123-291/2021

15/12/2021

COMERCIAL CANTARELLAS SL

***4297**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.63 kWp connectada a xarxa

11.078,00

4.985,10

NEXTG123-305/2021

21/12/2021

GASOLINERES LLUCMAJOR S.L.

***9230**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 21.39 kWp connectada a xarxa

37.878,00

6.812,72

NEXTG123-306/2021

21/12/2021

EXCAVACIONES MOLL, SL

***6989**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021Instal·lació fotovoltaica de 49,60 kWp

Instal·lació fotovoltaica de 49,60 kWp

51.800,00

15.797,60

NEXTG123-309/2021

22/12/2021

REGAMASA 14

***9242**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 32,40 kWp

29.979,53

10.319,40

NEXTG123-310/2021

22/12/2021

VIBELBA S.L.U.

***1439**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 25.48 kWp connectada a xarxa

30.204,36

3.478,02

NEXTG123-314/2021

23/12/2021

PERF.AIGUES DE MALLORCA SL

***0758**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.51 kWp connectada a xarxa

5.953,20

2.411,05

NEXTG123-316/2021

23/12/2021

PERF.AIGUES DE MALLORCA SL

***0758**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.1 kWp connectada a xarxa

5.823,86

2.191,86

NEXTG123-317/2021

24/12/2021

AUTOS PUNTA PRIMA S.L.

***7683**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.5 kWp connectada a xarxa

6.330,00

2.405,70

NEXTG123-323/2021

27/12/2021

TALAIOT 5, S.L.

***6160**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 45 kWp connectada a xarxa i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 30.6 kWh

63.298,24

18.440,10

NEXTG123-324/2021

27/12/2021

Hermanos Nicolau SA

***0514**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 25.38 kWp connectada a xarxa

30.949,90

8.083,53

NEXTG123-326/2021

28/12/2021

SEGURTOT MALLORCA, S.L.

***1024**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 6.4 kWp connectada a xarxa

11.800,00

3.421,44

NEXTG123-329/2021

29/12/2021

DICARS 2015 SL

***8965**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 29.88 kWp connectada a xarxa

24.499,27

8.574,74

NEXTG123-330/2021

29/12/2021

BARTOLOMÉ JAUME NADAL, S.A

***4071**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 30 kWp connectada a xarxa

23.917,33

8.371,07

NEXTG123-331/2021

29/12/2021

ESTEL INGENIERIA Y OBRAS SA

***7366**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 47.31 kWp connectada a xarxa

39.711,09

9.927,77

NEXTG123-333/2021

30/12/2021

TRAFEDLO OLIVINS TRADING SL

***4599**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.68 kWp connectada a xarxa

11.903,00

4.276,80

NEXTG123-334/2021

30/12/2021

PALMER CARPINTERÍA, S.L.U.

***4803**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Ampliació d'instal·lació FV existent 56.875 kWp connectada a xarxa

65.499,57

15.925,00

NEXTG123-336/2021

31/12/2021

XISJO SL

***6740**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 12.6 kWp connectada a xarxa i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 19.3 kWh

29.411,96

10.285,60

NEXTG123-341/2021

04/01/2022

MARIN SOMETIMES CB

***7318**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 4,05 kWp

6.157,20

1.202,85

NEXTG123-345/2021

11/01/2022

ART TEXTIL RIERA, S.L.

***1213**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,395 kWp

8.765,04

2.884,17

NEXTG123-346/2021

11/01/2022

VAN DER VALK IBIZA S.L.

***8652**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10.8 kWp connectada a xarxa

12.988,27

3.439,80

NEXTG123-347/2021

11/01/2022

WAILUA, SA

***4071**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 10,20 kWp amb bateries de 12,80 kWh

20.438,25

7.345,00

NEXTG123-355/2021

12/01/2022

ENRIC MAJORAL S.L.

***9823**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,30 kWp       

7.456,14

3.355,26

NEXTG123-357/2021

13/01/2022

CAN PERE DES CURREU

***9432**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,30 kWp

6.785,02

3.053,26

NEXTG123-360/2021

16/01/2022

DOSGATS, SL

***9378**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.01 kWp connectada a xarxa

6.149,08

2.143,75

NEXTG123-364/2021

18/01/2022

INVERSIONES ANSOMA SL

***5473**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 13.2 kWp connectada a xarxa i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 19.32 kWh

23.678,81

10.483,20

NEXTG123-368/2021

20/01/2022

Inmopanta SL

***4871**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 28.84 kWp connectada a xarxa

27.123,50

7.911,54

NEXTG123-369/2021

21/01/2022

UNICMALL SL

***0767**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 10,35 kWp

14.697,01

3.296,48

NEXTG123-371/2021

21/01/2022

CAN NOT SL

***6066**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,12 kWp

14.878,69

4.875,55

NEXTG123-373/2021

24/01/2022

VILLAMAR 2000 SL

***6406**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 22,40 kWp

26.723,00

7.134,40

NEXTG123-374/2021

24/01/2022

CABANETA S.L.

***8040**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 8.1 kWp connectada a xarxa

8.949,10

4.027,10

NEXTG123-377/2021

26/01/2022

MEALMAPO SL

***3117**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3,28 kWp

5.118,79

1.753,49

NEXTG123-379/2021

26/01/2022

FERRETERIA I BRICOLATGE SANT MIQUEL, S.L.

***8111**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 16,20 kWp

18.719,01

5.159,70

NEXTG123-385/2021

27/01/2022

CANAT CB

***8890**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Ampliació d'instal·lació fotovoltaica aïllada amb 3,69 kWp

6.154,21

1.972,67

NEXTG123-396/2021

01/02/2022

CESGARDEN S.L.

***8874**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 96,96 kWp

88.083,80

13.212,57

NEXTG123-397/2021

01/02/2022

CESGARDEN S.L.

***8874**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 28,28 kWp

26.640,50

3.860,22

NEXTG123-398/2021

01/02/2022

CESGARDEN S.L.

***8874**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 96,96 kWp

88.083,80

13.212,57

NEXTG123-399/2021

01/02/2022

CESGARDEN S.L.

***8874**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 96,96 kWp

88.083,80

13.212,57

NEXTG123-400/2021

01/02/2022

CESGARDEN S.L.

***8874**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 43,43 kWp

40.234,65

7.904,26

NEXTG123-404/2021

02/02/2022

RAMIS GARAU SA

***4539**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 96,96 kWp

88.083,80

22.020,95

NEXTG123-405/2021

02/02/2022

RAMIS GARAU SA

***4539**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 96,96 kWp

88.083,80

22.020,95

NEXTG123-407/2021

02/02/2022

9 ILLES CRACIONS INMOBILIARIES, SL

***6294**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 11,70 kWp

13.466,02

3.726,45

NEXTG123-412/2021

05/02/2022

AUBARCA EIVISSA S.L.

***9641**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9 kWp       

14.347,28

5.346,00

NEXTG123-416/2021

07/02/2022

HOSPEDAJE Y BIENESTAR SL

***8727**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 96,96 kWp

88.083,90

22.020,95

NEXTG123-422/2021

22/09/2021

TEONEG 4 SLU

***3011**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 14.8 kWp connectada a xarxa

14.196,04

4.713,80

NEXTG123-424/2021

09/02/2022

ART TEXTIL RIERA, S.L.

***1213**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3,75 kWp

7.024,79

2.004,75

NEXTG123-450/2021

15/02/2022

FENAGAS, S.L.

***0599**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,37 kWp

6.611,57

2.975,21

NEXTG123-460/2021

17/02/2022

FUNDACION ASNIMO

***0632**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 17,60 kWp

20.098,00

4.004,00

NEXTG123-461/2021

17/02/2022

Mallorca Inversiones, SA

***0110**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 27,30 kWp

25.268,42

6.210,75

NEXTG123-463/2021

27/09/2021

MATA DOOR SL

***9217**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 13.5 kWp connectada a xarxa

14.005,52

4.299,75

NEXTG123-469/2021

22/02/2022

GUILLERMO DURAN SA

***6192**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 70,20 kWp

70.661,81

15.970,50

NEXTG123-471/2021

23/02/2022

MOLMAR STONE S.A.

***7527**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 17,10 kWp

24.549,54

5.446,35

NEXTG123-484/2021

03/03/2022

SOL BAHIA SA

***1980**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 46,80kWp en coberta.

45.570,00

14.905,80

NEXTG123-485/2021

03/03/2022

SA VINYA DEN PALERM SL

***3388**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 14.4 kWp sense emmagatzematge

14.812,62

4.586,40

NEXTG123-486/2021

03/03/2022

Paraiso De Los Pinos, Sociedad Anonima

***0290**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació de plaques solars fotovoltaiques de 50.45kWp.

71.342,00

16.871,75

NEXTG123-488/2021

04/03/2022

ELECTRO INDUSTRIAL PALMA GESTIÓN S.L.

***1132**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica per autoconsum de 6.3kWp

8.373,20

3.367,98

NEXTG123-489/2021

04/03/2022

AUXILIAR AGRICOLA MENORCA S.A

***0405**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5.46kWp amb inversor de 5 kW sobre coberta

7.664,00

2.918,92

NEXTG123-491/2021

04/03/2022

INMUEBLE MEJOR VIVIR S.L.

***1294**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum de 9.9kW sobre coberta.

16.151,36

5.292,54

NEXTG123-493/2021

04/03/2022

BM CONFORT S.L.

***7063**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum sense emmagatzematge sobre coberta de 5.85kWp.               

8.325,84

3.127,41

NEXTG123-494/2021

04/03/2022

GOOD LACK SL

***2438**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 8.1 kWp amb emmagatzematge de 10kWh sobre coberta.

16.976,48

6.535,26

NEXTG123-495/2021

07/03/2022

MENORCANARIA SL

***9940**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 82,62 kWp

71.830,86

25.140,00

NEXTG123-500/2021

07/03/2022

HOTEL COSTA AZUL, S.A.

***0112**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 17.82 kWp connectada a xarxa

29.248,36

5.675,67

NEXTG123-501/2021

08/03/2022

BENEJAM REFRIGERACIÓN S.L.

***4542**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 24,30 kWp

25.541,18

6.370,00

NEXTG123-504/2021

08/03/2022

ILUSTRE COLEGIO DE ABOGADOS DE BALEARES

***6300**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 30.8 kWp connectada a xarxa

32.900,00

7.007,00

NEXTG123-505/2021

09/03/2022

HOTEL TORRE DEL MAR S.A.

***0437**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 53,10 kWp

50.930,00

12.080,25

NEXTG123-506/2021

09/03/2022

SON LLUC SA

***0865**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 88.2 kWp connectada a xarxa

80.609,53

20.065,50

NEXTG123-507/2021

09/03/2022

VILLAS CIUTADELLA MENORCA HOME

***9710**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 4,55 kWp

5.269,84

2.189,01

NEXTG123-508/2021

09/03/2022

SOL BAY SL

***1482**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 33.3 kWp connectada a xarxa

29.413,00

7.353,25

NEXTG123-514/2021

12/03/2022

CONSTRUCCIONES COMASSEMA, 78, SL

***5473**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 6 kWh

13.927,95

5.403,00

NEXTG123-515/2021

14/03/2022

NEO INTERACTIVA SL

***1325**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 10,01 kWp

25.318,36

3.188,19

NEXTG123-517/2021

15/03/2022

BLANCALA APART S.L.

***1911**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 2,73 kWp

4.402,00

1.459,46

NEXTG123-518/2021

15/03/2022

CLUB NAUTICO CALA GAMBA

***0461**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació Fv 29.25 kWp connectada a xarxa

31.400,00

9.316,13

NEXTG123-521/2021

16/03/2022

LORDSKITCHEN CB

***5473**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3,15 kWp

5.198,35

1.683,99

NEXTG123-529/2021

18/03/2022

PASTISSERIA CAN PONS SL

***2257**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,30 kWp

12.833,60

4.971,78

NEXTG123-530/2021

18/03/2022

VILAIRE GELABERT CB

***2955**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa

9.855,29

2.886,84

NEXTG123-531/2021

18/03/2022

VILAIRE GELABERT CB

***2955**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,40 kWp

10.168,89

2.886,84

NEXTG123-532/2021

18/03/2022

VEGA 2002, S.L.

***2011**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Incorporació de bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 15 kWh en instal·lació FV existent

9.000,00

4.875,00

NEXTG123-545/2021

22/03/2022

ENGINYERIA, ARQ. I GESTIONS TÈCNIQUES SLP

***5454**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,40 kWp

6.425,00

2.886,84

NEXTG123-547/2021

23/03/2022

FINCA CAN GIUSI CB

***8007**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 8,55 kWp

10.464,49

4.570,83

NEXTG123-550/2021

23/03/2022

LOGROBING, S.A.

***0242**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.65 kWp connectada a xarxa

7.390,00

2.485,89

NEXTG123-553/2021

24/03/2022

SA GUBIA BLANCA SL

***0270**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,555 kWp

15.547,07

5.108,10

NEXTG123-556/2021

25/03/2022

VIVIENDAS TURISTICAS EUGENIO ESPJ

***5753**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 1.8 kWp connectada a xarxa

4.877,11

962,28

NEXTG123-557/2021

25/03/2022

VIVIENDAS TURISTICAS EUGENIO ESPJ

***5753**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 1,80 kWp

4.877,11

962,28

NEXTG123-565/2021

28/03/2022

BODEGAS Y DESTILERÍAS DE MALLORCA, SA

***0619**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 25 kWp

37.436,00

7.962,50

NEXTG123-566/2021

28/03/2022

MONBLAN JIC, SL

***5781**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.9 kWp connectada a xarxa

16.075,09

5.292,54

NEXTG123-569/2021

29/03/2022

Aubellons S.L.U.

***6183**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 28,80 kWp en en municipi de menys de 5.000 habitants o municipis de repte demogràfic

32.715,35

10.482,40

NEXTG123-570/2021

29/03/2022

FINCA BINIBONA PARC NATURAL, S.L.

***9802**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 43.2 kWp connectada a xarxa

39.464,50

15.724,80

NEXTG123-575/2021

30/03/2022

BIONORICA EXTRACTS, S.L.

***7241**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 111,02 kWp

110.020,00

29.103,89

NEXTG123-577/2021

30/03/2022

CEF ESCUELA DE ARTES AUDIOVISUALES SL

***6135**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 13,50 kWp

14.931,82

4.299,75

NEXTG123-580/2021

30/03/2022

ARASOMTRES, SL

***9786**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 11,48 kWp amb bateries de 10,80 kWh

17.343,80

7.166,38

NEXTG123-582/2021

31/03/2022

HOPABU TURISTICA SL

***6987**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.75 kWp connectada a xarxa

10.947,75

4.926,49

NEXTG123-592/2021

04/04/2022

HOTELES DE IBIZA SL

***0100**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 58.31 kWp connectada a xarxa

58.515,71

18.571,74

NEXTG123-593/2021

04/04/2022

MARBRES ILLES, SL

***3128**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 37,80 kWp

34.794,68

9.363,90

NEXTG123-599/2021

06/04/2022

ALVAREZ EQUIPMENT & SOLUTIONS, S.A.

***1458**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 36,40 kWp

32.427,50

8.106,88

NEXTG123-600/2021

07/04/2022

INDUSTRIAL CIENFUEGOS SA

***0115**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.9 kWp connectada a xarxa

18.276,00

5.292,54

NEXTG123-607/2021

07/04/2022

LAMAR INSAYGA, S.L.

***6393**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,625 kWp

8.739,25

3.007,12

NEXTG123-617/2021

08/04/2022

SA BRESCA DE RUBINES, SL

***8986**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 11,88 kWp

12.470,00

3.783,78

NEXTG123-629/2021

29/11/2021

S'ALGAR FORMACIO SL

***2751**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,40 kWp

10.919,31

2.886,84

NEXTG123-633/2021

13/04/2022

PONS VIDAL SISTEMAS SL

***6464**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9 kWp

10.742,30

4.811,40

NEXTG123-637/2021

19/04/2022

GABRIEL RIUDAVETS PONS, S.L

***5983**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 4,50 kWp

6.434,00

2.405,70

NEXTG123-638/2021

19/04/2022

GABRIEL RIUDAVETS PONS, S.L

***5983**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.5 kWp connectada a xarxa

6.434,00

2.405,70

NEXTG123-641/2021

07/12/2021

SES LLENQUES SLU

***9691**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,10 kWp

16.402,20

4.864,86

NEXTG123-649/2021

22/04/2022

CRESCENTIA VENTURES SL

***0988**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9 kWp

11.528,24

4.811,40

NEXTG123-651/2021

22/04/2022

DAEJUCLA SL

***9481**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 13,50 kWp a marquesines

17.015,12

5.955,29

NEXTG123-653/2021

25/04/2022

POSEIDON DEL MAR SL

***6554**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 25,38 kWp

23.037,70

8.063,20

NEXTG123-654/2021

25/04/2022

JUCA ALFRA, SL

***9946**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 12.6 kWp connectada a xarxa

15.295,26

4.013,00

NEXTG123-657/2021

26/04/2022

DANAUSIL S.L.

***8117**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 18,90 kWp

18.553,97

6.019,65

NEXTG123-659/2021

27/04/2022

SUPERMERCAT SON MACIA CB

***0311**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,90 kWp amb bateries de 5 kWh

14.994,00

6.524,80

NEXTG123-661/2021

28/04/2022

FARMAESTÉTICA MARIMÓN

***6727**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,81 kWp

12.123,60

2.876,15

NEXTG123-666/2021

01/05/2022

P.CAPO SUBMINISTRAMENTS SL

***3671**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 15.2 kWp connectada a xarxa

19.208,55

4.841,20

NEXTG123-677/2021

05/05/2022

DONCASON S.L.

***3021**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,44 kWp

14.168,00

3.442,82

NEXTG123-678/2021

06/05/2022

FORN S'ALJUB, C.B.

***7530**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10.355 kWp connectada a xarxa

10.744,35

3.298,07

NEXTG123-680/2021

06/05/2022

CABOT CENTRE DISSENY, S.L.

***6989**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10 kWp connectada a xarxa

12.649,03

5.346,00

NEXTG123-681/2021

09/05/2022

VEGARA INVERNA S.L.

***9176**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 7,63 kWp

8.588,75

3.864,94

NEXTG123-685/2021

11/05/2022

KOMAGIRA SL

***4282**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 25,30 kWp

39.995,00

8.058,05

NEXTG123-693/2021

12/05/2022

SEMPRONIUS SL

***2307**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,90 kWp amb bateries de 5 kWh

14.138,41

6.670,51

NEXTG123-694/2021

12/05/2022

Ecoquanticgrup S.L.

***9469**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.94 kWp connectada a xarxa

10.800,00

3.175,52

NEXTG123-699/2021

16/05/2022

REFINERIA BUSINESS GROUP SL

***6533**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3,15 kWp en municipi de menys de 5.000 habitants o municipis de repte demogràfic

4.533,08

1.871,10

NEXTG123-700/2021

17/05/2022

LLUIS ABADIA, SL

***8916**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 15.3 kWp connectada a xarxa

19.770,80

4.873,05

NEXTG123-706/2021

19/05/2022

BALEAR SOLUTIONS SL

***1670**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.46 kWp connectada a xarxa i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 11 kWh

13.752,12

6.493,92

NEXTG123-708/2021

19/05/2022

PELLS DEL PLA, S.L.

***3128**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 71.28 kWp connectada a xarxa

69.141,63

25.945,92

NEXTG123-709/2021

19/05/2022

ALCUDIA ASESORES SL

***2744**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 30,24 kWp

34.538,81

9.631,44

NEXTG123-710/2021

19/05/2022

ASESORIA LABORAL Y GEST. EMPRESARIAL SL

***5855**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 20 kWp

25.608,72

6.370,00

NEXTG123-713/2021

23/05/2022

CASA DORIA SL

***6749**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 10,92 kWp

15.627,01

3.478,02

NEXTG123-716/2021

24/05/2022

A & R WIRECUT SL

***6444**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 29.975 kWp connectada a xarxa

38.304,48

9.547,04

NEXTG123-717/2021

24/05/2022

CABRIANES S.A.

***2867**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.27 kWp connectada a xarxa

7.982,10

1.748,14

NEXTG123-720/2021

25/05/2022

LLUCH ANGHEL GRUP SL

***7487**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa

12.400,40

2.886,84

NEXTG123-723/2021

26/05/2022

MARMORIS, S.L.

***6503**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 11.7 kWp connectada a xarxa

10.840,50

3.726,45

NEXTG123-725/2021

27/05/2022

Ferreteria Son Garrit SL

***2984**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10 kWp connectada a xarxa

16.018,00

5.346,00

NEXTG123-726/2021

27/05/2022

GIMNÀS CA NOSTRA S.C.

***5929**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10 kWp connectada a xarxa

12.089,00

5.346,00

NEXTG123-728/2021

30/05/2022

VILLAS FERNANDO CB

***4295**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.6 kWp connectada a xarxa

4.200,00

1.890,00

NEXTG123-729/2021

30/05/2022

CAMP DE VARITX SL

***3115**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 7.2 kWp connectada a xarxa

9.142,49

3.149,12

NEXTG123-735/2021

31/05/2022

SYFREX MALLORCA S.L

***6778**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 15.66 kWp connectada a xarxa i bateries de Liti amb capacitat d'emmagatzematge de 21.3 kWh

37.897,20

6.512,96

NEXTG123-736/2021

01/06/2022

MUSSUPTÀ DE BAIX S.R.M.

***9678**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 13.5 kWp connectada a xarxa

13.457,00

4.299,75

NEXTG123-737/2021

02/06/2022

SOLLER INVEST S.L.

***9622**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 45,90 kWp

46.345,15

10.442,25

NEXTG123-738/2021

06/06/2022

REPRESENTACIONES PIZA, S.L.

***1833**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 22 kWp connectada a xarxa

31.400,00

7.007,00

NEXTG123-739/2021

06/06/2022

FINCA SES TALAIOLES, SL

***7551**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 25,20 kWp

28.960,00

8.026,20

NEXTG123-740/2021

06/06/2022

SON ROIG COANEGRA, SL

***6844**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.15 kWp connectada a xarxa

8.938,20

1.683,99

NEXTG123-741/2021

06/06/2022

1 abril de 1952, SL

***6744**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,30 kWp

8.636,94

3.169,53

NEXTG123-747/2021

09/06/2022

TIERRA DE LOBOS INVERSIONES S.L

***1690**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 22,88 kWp

25.222,52

7.287,28

NEXTG123-755/2021

14/06/2022

RECUPERACION ELECTRONICA DE MALLORCA, S.L.

***8424**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 20,25 kWp

28.841,50

6.449,63

NEXTG123-760/2021

15/06/2022

LA HERRAMIENTA BALEAR SA

***1086**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 30.15 kWp connectada a xarxa

29.948,93

9.602,77

NEXTG123-767/2021

16/06/2022

BENDUITA, SL

***8700**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,90 kWp en municipi de menys de 5.000 habitants o municipis de repte demogràfic

17.838,42

5.880,60

NEXTG123-889/2021

13/06/2022

BODEGAS GALMES RIBOT, S.L. UNIPERSONAL

***3043**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 29.43 kWp connectada a xarxa

29.339,86

9.373,46

Documents adjunts