Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 657125
Extracte de l'aprovació de la convocatòria bases que regeixen la concessió d’ajudes de l’Ajuntament de Sa Pobla per a la pràctica esportiva d’infants i joves fora de l’horari escolar 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 657791

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Finalitat

L'Ajuntament de sa Pobla, vol fomentar la pràctica esportiva amb aquesta convocatòria d'ajudes, la finalitat de la qual és la concessió de beques per al foment de la pràctica esportiva dels infants i joves amb menys recursos econòmics, a través de la subvenció en un percentatge de les quotes dels clubs esportius i altres centres esportius

Segon: Beneficiaris

1. En poden ser beneficiaris els infants i joves que tinguin entre 3 i 16 anys, o que els compleixin dins el 2022, i que practiquin algun tipus d'activitat física o esportiva, com estableix la base quarta.

2. Per poder atorgar la subvenció és condició imprescindible que, almanco un dels membres de la unitat familiar, compleixi els requisits que es detallen en aquestes bases i en la convocatòria corresponent o trobar-se en alguns dels supòsits següents:

  • En situació de vulnerabilitat social i/o econòmica.
  • Trobar-se en situació de desocupació i figurar inscrits en l'oficina de demanda d'ocupació.

3. En qualsevol cas, no poden ser-ne beneficiàries les persones en les quals concorri alguna de les prohibicions establertes en l'art. 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

4. Només poden ser-ne beneficiàries les persones que estiguin empadronades a Sa Pobla, sempre que l'empadronament s'hagi produït abans de la publicació de la convocatòria.

Tercer. Bases reguladores:

https://sapobla.eadministracio.cat/transparency/c02e940d-7cde-4ee9-83bd-1064fcd3f2b3/

Quart. Import:

L'import destinat a l'ajuda objecte d'aquesta convocatòria per a l'exercici pressupostari 2022 és de 6.000 euros, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3410.48000.01

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Les sol·licituds s'han de formalitzar mitjançant el model normalitzat que s'adjunta com a annex 1 d'aquestes bases, adreçades al Batle President de l'Ajuntament de Sa Pobla, i es presentaran en el registre general d'aquest Ajuntament (Plaça Constitució, 1 07420 Sa Pobla) o en qualsevol de les formes previstes a l'article 16 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El període per presentar les sol·licituds es de 20 dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Si el darrer dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

Si la sol·licitud o la documentació fossin incorrectes o incompletes, l'Ajuntament requerirà a l'interessat d'acord amb el que estableix l'article 68.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques perquè, en un termini de deu dies hàbils, esmeni la falta o acompanyi els documents preceptius amb indicació que, si no ho fa així, es tindrà per desistida la petició, amb una resolució expressa prèvia.

 

(Signat electrònicament: 9 de novembre de 2022)

El batle-president Llorenç Gelabert Crespí