Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 654120
Bases i convocatòria del segon Concurs de Crea-accions Artístiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BNDS: 656401: https:// www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/index

Per resolució de Decret d'Alcaldia núm. 2022/DA/0003894 de 28 d'octubre de 2022, s'han aprovat les bases i s'obre la convocatòria de subvencions de la  Segona edició del  Concurs Jove de Crea-accions Artístiques, dedicat  a representar referents masculins positius i relacions respectuoses amb motiu del Dia Internacional  per a l'eliminació de la violència contra les Dones, que se celebra el 25 de novembre. Dirigit a joves de fins a 30 anys de tota l'illa de Menorca.

El termini de presentació de les obres serà fins el 20 de Novembre de 2022, a les 23.00h.

L'import total del concurs serà de 1.500,00€ amb càrrec a l'aplicació pressupostària E01 3370 4840311 de l'exercici 2022.

D'acord amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Publicitat del es bases reguladores

Les bases reguladores estaran disponibles, durant el  període de vigència de la promoció, a la pàgina web de l'Ajuntament de Maó: www.ajmao.org

Termini d'admissió

La data d'inici del concurs serà des de la publicació de les presents bases fins el 20 de novembre de 2022, a les 23.00h.

Participació

El concurs està dirigit  a joves de Menorca de fins a 30 anys. S'estableixen dues categories:

Categoria A: joves fins a 18 anys

Categoria B: joves de 19 a 30 anys

Condicions tècniques

El format de l'obre és obert. L'únic requisit és que sigui una representació artística, bé audiovisual (curtmetratge, anunci, etc.), gràfica (fotografia, il·lustració, pintura, etc.), redactada (poema, relat breu, etc.), dansada/cantada (enregistrada), o bé una proposta de campanya de sensibilització a les xarxes socials, etc.

S'hi pot participar de forma individual o en grup.

En cas de tractar-se de material audiovisual, l'extensió no pot superar els 5 minuts.

En cas de tractar-se de material escrit, l'extensió màxima serà d'una pàgina.

En cas de ser una proposta dansada o cantada, s'haurà de presentar enregistrada, en format de vídeo i/o mp3.

En cas de ser una proposta de campanya de sensibilització a les xarxes socials en un perfil privat, i sempre que es vulgui penjar la creació artística a les xarxes, s'ha de seguir el perfil d'Instagram @joventut_ajmao i la persona s'hi haurà d'etiquetar o mencionar amb les etiquetes  #maóantimasclista i #creaaccionsjoves25N

L'Ajuntament de Maó es reserva el dret d'eliminar aquelles participacions que alterin el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari del present concurs, així com els comentaris o respostes que consideri que no tenen relació amb les bases, que incomplissin les condicions, limitacions o prohibicions que s'hi contenen, o que es considerin no adequats, irrespectuosos o ofensius, o que s'estimi que poden ferir la sensibilitat d'altres persones.

Les creacions artístiques han de ser originals i inèdites

Objectius

Coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el 25 de novembre, la finalitat del present concurs és sensibilitzar i/o identificar les violències masclistes. Mitjançant les creacions artístiques de les persones joves de tota l'illa es pretén promoure i visibilitzar que altres formes de relacionar-se són possibles.

Presentació

Les obres es podran presentar únicament de forma presencial per registre d'entrada a:

  • Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Maó (pl. Constitució, 22. 07701 Maó), en horari de dilluns a divendres, de 8.00 a 14.00 h, i dijous, de 16.00 a 19.00 h.
  • Edifici Principal de Guàrdia (pl. Constitució, 13. 07701 Maó), en horari de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h.

El termini de presentació de les creacions artístiques serà fins al 20 de novembre de 2022, a les 23.00 h.

El 26 de novembre de 2022 es faran públiques les obres premiades.

Jurat

El jurat estarà constituït per:

Presidència: El regidor d'Educació, Joventut, i Política Lingüística.

Secretària: tècnica de l'Ajuntament.

Vocals: membre d'una entitat sense ànim de lucre; un/a representant del Consell Municipal d'Infància i Joventut, un/a professional del món artístic.

Veredicte i comunicació a les persones premiades

El veredicte es farà públic el 26 de novembre de 2022, en el marc dels actes organitzats pel Consell Municipal d'Igualtat, i serà publicat al lloc web de l'Ajuntament de Maó i als perfils de les xarxes socials de la institució.

Reproducció pública i propietat de les produccions

Les obres premiades, així com la resta de creacions artístiques presentades, passaran a ser propietat de l'Ajuntament de Maó que se'n reserva el dret de publicació i utilització.

Dotació

Les creacions artístiques millor valorades de cada categoria rebran un val per valor de 750 €, per gastar —en material audiovisual, artístic o literari— a una botiga local.

Altres observacions

Per a la resolució de qualsevol dubte sobre l'administració del present concurs o la gestió o eliminació de les dades sol·licitades a les persones participants, us podeu dirigir a joventut@ajmao.org.

Les bases del concurs, així com les seves eventuals modificacions, estaran disponibles a www.ajmao.org i www.joventut.ajmao.org

La simple participació en el concurs implica l'acceptació de les presents bases.

 

Maó, 3 de novembre de 2022

El regidor d'educació joventut i politica lingüística Antoni Carrillos Cantó

Documents adjunts