Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 649807
Bases IV Concurs d'aparadors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Muro, mitjançant la Regidoria de Comerç, convoca la IV edició del Concurs d'aparadors, per tal d'impulsar l'animació comercial i crear un ambient festiu que doni una bona imatge comercial a tots els seus veïns i visitants. Les presents bases contenen els requisits que hauran de complir els comerços que participen en el IV Concurs d'Aparadors.

1. Participants: El Concurs d'Aparadors per a establiments comercials tindrà un àmbit geogràfic circumscrit al municipi de Muro.

2. Convocatòria:Des de la data d'aprovació d'aquestes bases per la Junta de Govern local fins al dia 30 de novembre de 2022.

3. Temàtica:"Nadal".

4. Durada: els aparadors hauran d'estar guarnits del dia 1 de desembre al 8 de gener de 2023.

5. Presentació de sol·licituds: Seu electrònica de l'Ajuntament de Muro.

6. Termini de presentació de sol·licituds: Des de la publicació de la convocatòria fins al 30 de novembre de 2022.

7. Objecte: Poden guarnir els aparadors els comerços, del dia 1 de desembre al 8 de gener de 2023.

8. Jurat:Designat per l'Àrea de Comerç, integrat per un màxim de 3 experts en el sector del comerç. La composició del Jurat podrà modificar-se si hi ha causes justificades per fer-ho. El jurat es basarà en l'Originalitat, Impacte comercial, la Qualitat artística, il·luminació, el respecte pel medi ambient i el tema "Viu Nadal a Muro". Aquest jurat exercitarà la valoració, la qual justificarà documentalment mitjançant acta firmada pels seus integrants, el dia 9 de desembre. Així mateix, l'Ajuntament de Muro donarà publicitat del concurs i inclourà les imatges dels aparadors premiats en les pàgines web municipals: www.ajmuro.net, facebook, instagram i la BDNS.

9. Visita:S'efectuarà: entre els dies 1 i 7 de desembre de 2022 durant el capvespre de 18:00 h de la tarda a les 20:00 h de la nit. Els aparadors hauran d'estar visibles durant l'horari de visita. Els establiments que no tinguin aparadors visibles dins l'horari de visita, no seran considerats per a la concessió dels premis. Els establiments que el dia de la visita no tinguin decorat l'aparador tampoc seran avaluats pel jurat. La visita del jurat a l'establiment és única, i es farà segons de termini l'organització, dins dels terminis i horaris fixats per les presents bases.

10. Veredicte del jurat:Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. Així mateix si aquest ho cregués oportú, podrà declarar deserta la concessió d'algun premi. Qualsevol qüestió que sorgeixi no prevista en aquestes bases l'ha de resoldre l'organització i ha de ser acceptada pels participants obligatòriament.

11. Requisits dels beneficiaris:Per a tindre la condició de beneficiari, aquests tendran que trobar-se al corrent de les seves obligacions tributàries i de Seguretat Social, així com amb l'Ajuntament de Muro, i no concórrer alguna de les circumstàncies dels articles 13.2 i 13.3 de la LGS.

La no concurrència d'aquestes circumstàncies es pot acreditar mitjançant la presentació d'una declaració responsable davant l'Ajuntament de Muro. En cas de no presentar aquesta declaració s'haurà d'autoritzar a l'Ajuntament de Muro per poder comprovar aquestes dades.

12. Aplicació pressupostària: dotació pressupostària de 600 €. Partida pressupostària 4300.48212 pressupost 2021. Termini resolució: 10 de gener de 2023. La resolució posa fi a la via administrativa.

13. Publicitat:Base de Datos Nacional de Subvenciones i www.ajmuro.net

14. Procediment: concurrència competitiva.

15. Òrgan de resolució:L'òrgan competent per l'ordenació, instrucció és la Regidoria de Comerç i Mercat Municipal, i l'òrgan competent per a la resolució és la Junta de Govern Local.

16. Pagament:transferència bancària, una vegada realitzada la resolució per la Junta de Govern Local.

17. Legislació aplicable:Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de subvencions i el RD 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei General de subvencions.

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú.

Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic.

Premis

  • Primer Classificat: 300 Euros.
  • Segon Classificat: 200 Euros.
  • Tercer Classificat: 100 Euros.

 

(Signat electrònicament: 11 de novembre de 2022

El batle Miquel Porquer Tugores)

 

ANNEX I SOL·LICITUD PARTICIPACIÓ

Dades del/la sol.licitant 

Nom comerç                                                                                                                                            CIF

Adreça                                                                                                                                                     Municipi

Telèfon                                          Adreça electrònica

SOL·LICIT

la participació a la IV Edició del Concurs d'Aparadors.

I DECLAR:

1. Que són certes les dades que consten en aquesta sol·licitud.

2. Que compleixo i accepto tots el requisits exigits a les bases específiques reguladores de la convocatòria de subvencions.

3. Que hem trobo al corrent en les meves obligacions tributàries i de la Seguratat Social, així com amb l'Ajuntament de Muro.

                            ,              de                                    de 2022 .

 

Signatura

 

 

 

 

SR. BATLE DE L'AJUNTAMENT DE MURO