Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 651688
Correcció d’ errors de la resolució del director gerent de l’ Hospital Universitari Son Espases, de 6 d’octubre de 2022 per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d’Unitat de Reanimació de 22d’octubre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant de la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 6 d'octubre de 2022 – publicada en BOIB núm. 137,  de 22 d'octubre de 2022 –  per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'Unitat de Reanimació

2. S'ha advertit 1 errada,  en el punt 2 de la resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar 1 errada  observada en la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 6 d'octubre de 2022 – publicada en BOIB núm. 137,  de 22 d'octubre de 2022 –  per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'Unitat de Reanimació.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones candidates disposen d'un nou termini de vint dies naturals a explicar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta correcció d'errors en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 25 d'octubre de 2022

El director gerent de l' Hospital Universitari Son Espases osep Manuel Pomar Reynes P.D. Consellera d'Administracions Públiques i  modernització (Resolució de 03/.11.2020 BOIB nº 191 de 07/11/2020) P.D. Director General del Servei de Balear de Salut (Resolució de 11.03.2021 BOIB nº 39 de 20/03/2021)

 

ANNEX Correcció d'errors

En el punt 2 de la resolució.

On diu:

  • En relació amb l'acreditació del nivell de llengua catalana, atesa la insuficiència de professionals per a la prestació assistencial en aquesta categoria, les persones aspirants en aquest procediment de selecció no estan obligades a acreditar – com requisit – el nivell de llengua catalana corresponent, si bé aquelles que sí ho puguin acreditar li serà valorat com un mèrit, en els termes que s'assenyala en aquesta convocatòria.

Ha de dir:

  • En relació amb l'acreditació del nivell de llengua catalana, atesa la insuficiència de professionals per a la prestació assistencial en la categoria de Infermer/a o Infermer/a Especialista, les persones aspirants d'aquestes categories en aquest procediment de selecció no estan obligades a acreditar – com requisit – el nivell de llengua catalana corresponent, si bé aquelles que sí ho puguin acreditar li serà valorat com un mèrit, en els termes que s'assenyala en aquesta convocatòria.