Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 643682
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s’acorda la devolució dels preus de dret d’examen dels aspirants a les places de personal temporal de la Fundació Mallorca Turisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

En data 8 de gener de 2022 es publica al BOIB núm. 5 la Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'estableixen les bosses de personal per la contractació temporal de llarga durada de la Fundació Mallorca Turisme per cobrir una plaça d'arquitecte, d'enginyer de camins i de tècnic jurídic.

L'apartat quart de les bases de la convocatòria estableix que per poder participar en el procés selectiu calia pagar el preu de dret a examen i que els aspirants havien d'ingressar al compta habilitat per la fundació a tal efecte.

Les tasques a realitzar per aquests tècnics finalment no han estat assumides per la fundació per la qual cosa s'han de deixar sense efecte la convocatòria de les esmentades bosses.

Per tot això,

RESOLC

1. Retornar d'ofici els preus de dret a examen que han abonat els candidats a aquesta convocatòria pública.

2. Deixar sense efecte convocatòria a les bosses de personal per a la contractació de personal temporal en la categoria d'arquitecte, enginyer de camins i de tècnic jurídic.

3. Notificar aquesta resolució a les persones interessades.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (3 de novembre de 2022)

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jorda