Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 631677
Extracte de la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual s’aprova la convocatòria per a ajudes a Projectes de Biodiversitat emmarcats dins els Plans Complementaris (component 17) del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (identificador): 655178

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Als efectes d'aquests ajuts poden ser beneficiaris els centres d'R+D, ubicats a les Illes Balears, següents:

a) Centre públic d'R+D: universitats públiques, organismes públics de recerca (reconeguts en la Llei 14/2011), entitats sanitàries públiques o de titularitat pública de naturalesa institucional amb personificació privada, sense ànim de lucre, i, en general, qualsevol centre d'R+D dependent de les diferents administracions públiques.

b) Altres entitats públiques o privades sense ànim de lucre que tinguin definida en els seus estatuts l'R+D com a activitat principal.

Segon. Finalitat:

Donar suport a projectes de recerca científica i tecnològica, que s'han de desenvolupar a centres públics i privats sense ànim de lucre de les Illes Balears en matèria de Biodiversitat per complir els objectius establerts en el programa de Biodiversitat dels Plans Complementaris.  

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

Pel que fa a la durada dels projectes (i dels subprojectes que els formen) ha de ser de 27 mesos. Els projectes s'han d'iniciar i finalitzar d'acord amb les dates establertes en la resolució definitiva de l'ajuda, entre dia 1 de gener de 2023 i dia 31 d'octubre de 2025.

La quantia de les ajudes es determinarà en cada cas en funció del cost finançable real de l'actuació i de les disponibilitats pressupostàries.

Les ajudes podran finançar fins al 100 % del pressupost sol·licitat en les propostes presentades.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma,  (Signat electrònicament 27 d´octubre de 2022)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura Miquel Company i Pons