Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 623684
Informació pública del Consell Insular d’Eivissa relativa al projecte executiu global en relació amb l'expedient de contractació de servei per a la creació d'un centre d'interpretació, la museïtzació dels elements BIC i la restauració de les estructures arquitectòniques fenícies i altres elements d'arquitectura militar del poblat de sa Caleta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa per acord de data 21 d'octubre de 2022 ha acordat el següent:

"Aprovar inicialment el projecte executiu global en relació amb l'expedient de contractació de servei per a la creació d'un centre d'interpretació, la museïtzació dels elements BIC i la restauració de les estructures arquitectòniques fenícies i altres elements d'arquitectura militar del poblat de sa Caleta".

L'esmentat projecte romandrà en exposició pública al Departament de Cultura, Educació i Patrimoni d'aquest Consell Insular (av. d'Espanya, núm. 49, Eivissa) per un termini de 20 dies comptats a partir del dia següent al de la data de publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el Text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà aprovat definitivament el projecte.

 

Eivissa, 25 d'octubre de 2022

El cap de secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa José Vicente Garibo Redolat