Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 623651
Extracte de l'aprovació de la convocatòria Bases del XXII Premi Alexandre Ballester, d’Assaig (2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 655346

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Finalitat

L'Ajuntament de sa Pobla estableix el XXII Premi Alexandre Ballester (2022) amb l'objectiu de fomentar la investigació en les ciències humanes i socials. Es convoca en la modalitat d'assaig. S'hi accepten monografies que tractin la cultura de les llles Balears des de les més diverses disciplines.

Segon: Beneficiaris

Poden participar al Premi totes les persones que estiguin al corrent pel que fa a les obligacions tributàries amb l'Ajuntament de sa Pobla i amb l'AEAT, així com de les obligacions amb la TGSS, i no estar sotmeses a cap procediment sancionador incoat per aquest motiu i que compleixin amb la resta de requisits formals i materials prevists en aquesta convocatòria i la normativa de subvencions aplicable, així com en l'Ordenança general de subvencions de l'Ajuntament de sa Pobla (BOIB núm. 77 de data 11/06/2019).

Tercer. Bases reguladores:

https://sapobla.eadministracio.cat/transparency/c02e940d-7cde-4ee9-83bd-1064fcd3f2b3/

Quart. Import:

S'estableix un premi de 800 euros i la publicació del treball guanyador. La dotació econòmica del premi anirà a compte dels drets d'autoria. L'obra premiada serà editada per Lleonard Muntaner, Editor a la col·lecció Panorama de les Illes Balears.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds començarà l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB i finalitzarà dia 30 de novembre de 2022. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

Si la sol·licitud no reuneix les dades d'identificació sol·licitades, o alguns dels requisits prevists en l'article 66 de la Llei 39/15, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, s'ha de requerir la persona sol·licitant d'acord amb el que estableix l'article 68 de la llei esmentada perquè, en un termini de deu dies hàbils, esmeni la falta o acompanyi els documents preceptius amb indicació que, si no ho fa així, es tindrà per desistida la petició, amb una resolució expressa prèvia.

 

(Signat electrònicament: 25 d'octubre de 2022)

El batle-president Llorenç Gelabert Crespí