Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 623635
Departament d'Infraestructures i Accessibilitat. Exp. 2022-1433 Aprovació de la modificació del projecte d'execució de corredors verds entre la platja de Palma i el pla de Sant Jordi (Fase I)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió de 19 d'octubre de 2022 va aprovar la modificació del projecte d'execució de corredors verds entre la platja de Palma i el pla de Sant Jordi (fase I)

Conformement al que disposa l'art. 149.1 de la  Llei 20/2006 de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, es publica aquest anunci, per tal que, dins el termini de quinze (15) dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la seva  publicació, es puguin presentar al·legacions a l'esmentat expedient, el qual podrà ser examinat a les oficines del Departament  d'Infraestructures i Accessibilitat, camí dels Reis 400, Son Pacs, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores o copiant la següent URL al seu navegador:

https://ajtpalma.sharepoint.com/:f:/s/INFORMACIPBLICA.INFRAESTRUCTURESIACCESSIBILITAT/EgCMJXZCb-hNiqQc8DymmHIBwtOfazVMfRrOmUafjiSk9Q?e=caoKaf

Aquest projecte es finançarà parcialment amb una subvenció de la secretaria d'Estat de Turisme del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme mitjançant el Reial decret llei 12/2019 pel qual s'adopten mesures urgents per pal·liar els efectes de l'obertura de procediments d'insolvència del grup empresarial Thomas Cook i amb fons de compensació per capitalitat al municipi de Palma.

 

Palma, a la data de la signatura (24 d'octubre de 2022)

La cap del servei administratiu pd Decret de batlia  núm. 3000 de 26 de febrer de 2014 (BOIB núm. 30 de 4 de març de 2014) Catalina Gordiola Juncadella