Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 622551
Extracte convocatòria per les subvencions a entitats esportives del municipi d'Andratx temporada 2021-2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada dia 21 d'octubre de 2022, les Bases reguladores i convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats esportives del municipi d'Andratx temporada 2021/2022, es fa públic l'extracte publicat a la Base de Dades Nacional de Subvencions:

«Extracte convocatòria per les subvencions a entitats esportives del municipi d'Andratx temporada 20221-2022» ​​Codi de la Convocatòria: 655012

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Podran tenir la condició de beneficiaris d'aquesta subvenció les entitats i associacions sense finalitat de lucre, inscrites en el Registre Municipal d'associacions de l'Ajuntament d'Andratx, amb domicili social situat en el municipi d'Andratx i que s'incloguin a l'àmbit d'Esports, que estiguin al corrent de les seves obligacions fiscals amb aquest Ajuntament, i no ser deutors, en el mateix, per qualsevol un altre concepte no tributari. No podran ser beneficiaris de la subvenció les entitat en les que concorri alguna de les circumstàncies previstes en l'art. 13.2 i 3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

Segon. Objecte i finalitat de la convocatòria

La subvenció té per finalitat, d'acord amb el compromís 7.2 del vigent Pla estratègic de subvencions de l'Ajuntament d'Andratx, augmentar el nivell de pràctica esportiva i d'activitat física entre grups socials i poblacionals diversos al municipi d'Andratx.

La concessió de les ajudes contemplades en la present convocatòria se subjectarà als principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació, així com l'eficàcia en el compliment d'objectius i eficiència en l'assignació i utilització dels recursos públics.

Tercer. Bases reguladores

Aquestes subvencions es regiran per allò que s'ha fixat en la present convocatòria; a les bases d'execució del pressupost municipal, en la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions; en el Reglament General de la Llei de Subvencions aprovat per Reial decret 886/2006, de 21 de juliol; en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; en el Reial decret 130/2019, de 8 de març, pel qual es regula la Base de Dades Nacional de Subvencions i la publicitat de les subvencions i altres ajudes públiques; en l'Ordenança General de Subvencions, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 47 amb data 20 d'abril de 2017, i en les restants normes de dret administratiu que en el seu cas siguin aplicables, i en defecte d'això, les normes de dret privat.

El procediment per a la concessió d'aquestes subvencions serà en règim de concurrència no competitiva, mitjançant el prorrateig entre les sol·licituds presentades d'acord amb els criteris de valoració establerts en aquesta convocatòria, adjudicant, amb el límit fixat a la partida 341.489.19 del Pressupost de l'any 2022, la quantia subvencionable d'acord amb la puntuació obtinguda pel compliment dels criteris.

Quart. Quantia i crèdit pressupostari

Durant l'exercici pressupostari 2022, es destina la quantitat de 80.000,00 euros a les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 341.489.19.

 

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

1. Les sol·licituds es formularan en el model que figura com a Annex 1 d'aquesta convocatòria i es presentaran en el termini de 20 dies naturals des de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si l'últim dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

2. Les sol·licituds es podran presentar, d'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

La qual cosa es fa pública pel seu general coneixement.

 

Document signat electrònicament (21 d'octubre de 2022

La batlessa-presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)