Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 615963
Elecció de Jutge de Pau Substitut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 19 d'octubre de 2022, el Batle de l'Ajuntament de Búger va dictar el següent bàndol de batlia:

“Expedient n.º: 221/2022

Bàndol d'Alcaldia de número i data establerts al marge

Procediment: Elecció de Jutge de Pau Substitut.

Document signat per: El Batle

BÀNDOL DE BATLIA

Pere Torrens Escalas, Alcalde-President d'aquest Ajuntament, FAIG SABER:

Que el dia 4  d'octubre de 2022 ha quedat vacant el càrrec de Jutge de Pau substitut.

Que correspon al Ple de l'Ajuntament triar les persones per ser nomenades Jutge de Pau, titular i substitut d'aquest Municipi, de conformitat al que disposen els articles 101 i 102 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i article 4 i 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau.

Que s'obre un termini de deu dies hàbils perquè les persones que estiguin interessades, i reuneixin les condicions legals ho sol·licitin per escrit dirigit a aquesta Batlia.

Les sol·licituds es presentaran en el Registre d'entrada d'aquest Ajuntament o bé mitjançant el procediment que regula l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El model d'instància es troba a la disposició dels interessats en les dependències municipals de la Corporació on podran ser presentades dins del termini establert.

Que en la Secretaria de l'Ajuntament pot ser examinat l'expedient i recaptar la informació que es precisi quant a requisits, durada del càrrec, remuneració, etc.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https://buger.sedelectronica.es].

Que en cas de no presentar-se sol·licituds, el Ple de la Corporació triarà lliurement, d'acord amb el que es preveu en l'article 101.1 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i l'article 4 i 6 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau, comunicant l'Acord al Jutjat de Primera Instància del partit.

El que es publica per a general coneixement”

 

Document signat electrònicament (20 d'octubre de 2022)

El batle Pere Torrens Escalas