Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 573402
Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PA 73/2022, que es segueix en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 interposat contra la desestimació, per silenci administratiu del Servei de Salut de les Illes Balears de la reclamació presentada el 28 de juny de 2022 pel complement de carrera professional

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'ofici del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3  de data 18/03/2022, es té per interposat recurs contenciós administratiu per la senyora Margarita Maria Montaner Matas, que es tramita com a procediment abreujat 73/2022, contra la desestimació, per silenci administratiu del Servei de Salut de les Illes Balears de la reclamació presentada el 28 de juny per al complement de carrera professional.

Com que de manera directa o indirecta la impugnació esmentada pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d'interessades en aquest procés, en base a l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa administrativa, se citen a termini a les persones interessades en el procediment abreujat 73/2022 perquè es puguin personar com a demandades davant del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 en el termini de nou dies, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquesta notificació.

Les persones interessades hi han de comparèixer en forma legal, de conformitat amb el que estableix l'article 23 de la Llei 29/1998. Així mateix, es comunica que, en cas que s'hi personin fora de termini, se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotraure ni interrompre el procediment i que, si no s'hi personen, el procediment continuarà en tots els seus tràmits i no serà procedent fer cap altra notificació.

 

(Signat electrònicament: 5 d'octubre de 2022)

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Manuel Palomino Chacón