Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 567826
Informació pública del projecte d’instal·lació fotovoltaica per autoconsum col·lectiu en municipi de repte demogràfic de 97,52 kWp i 98 kWn damunt coberta de la nau SFM de Son Carrió (Número d’expedient 2022/2515)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Segons l'article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, l'esmentat projecte s'ha de sotmetre a informació pública durant el termini de quinze dies, inserint-hi el contingut íntegre del mateix.

Per la qual cosa, s'obrirà tràmit d'exposició al públic per un termini de quinze dies, que consistirà en la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), i a la seu electrònica de l'Ajuntament (https://seue.santllorenc.es) on s'inclourà còpia del projecte.

Memòria i projecte d'instal·lació fotovoltaica per autoconsum col·lectiu en municipi de repte demogràfic de 97,52 kWp i 98 kWn damunt coberta de la nau SFM de Son Carrió, redactat per Jaume Sureda Bonnín, col·legiat 700 COETIB.

Totes les persones interessades també podran consultar la documentació al departament d'Urbanisme (Plaça de l'Ajuntament núm. 1 de Sant Llorenç) en horari d'oficina (de les 08'30 a les 14'30 h).

 

Sant Llorenç des Cardassar, data i signatura electrònica (5 d'octubre de 2022)

El batle Pep Jaume Umbert