Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 554077
Jornada de treball del lloc de feina d’encarregada de mercats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 1811/2022

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària realitzada el dia 23 d'agost de 2022 ha adoptat, entre altres, el següent ACORD que en la seva part dispositiva diu:

Primer. L'aplicació de la jornada de treball, en còmput anual, del lloc de feina d'encarregada de mercats es concreta en els termes següents:

  • els dies dimarts, dimecres, dijous i diumenge, i els 12 primers divendres de cada mes. Les hores restants per computar fins a 28 divendres a l'any es realitzaran mitjançant una borsa de 120 hores que es duran a terme segons les necessitats del servei d'acord amb les instruccions del regidor de l'Àrea
  • horari de permanència obligatòria de les 8.00 a les 13.00 hores, i flexibilitat en l'hora d'entrada de 6.00 a 8.00 hores, i a la sortida de 13.00 a 17.00 hores

Segon. En tot el que no estigui regulat de manera específica, s'estarà al disposat a l'acord de la Junta de Govern Local de dia 19 de juliol de 2022 relatiu a la jornada i horaris del personal de l'Ajuntament de Felanitx.

Tercer. Aquest acord serà d'aplicació a partir del proper dia 1 de setembre de 2022.

Quart. Notificar el present acord a l'encarregada de mercats, i als representants sindicals, i comunicar-ho al regidor de Fires i Mercat.

 

Felanitx, 28 de setembre de 2022

El batle Jaume Monserrat Vaquer