Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 551022
Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual es dona publicitat a l’adjudicació, pel procediment de lliure designació, del lloc de feina de director/a del projecte temporal «Gestió de projectes vinculats a fons europeus en matèria de mobilitat», en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 17 de juny de 2022, es convocà el procediment selectiu, pel sistema de lliure designació, per a la provisió del lloc d'alta direcció denominat director/a del projecte temporal «Gestió de projectes vinculats a fons europeus en matèria de mobilitat» (BOIB núm. 80, de 21 de juny de 2022) en aquesta Conselleria de Mobilitat i Habitatge, gestora dels projectes de l'àrea de mobilitat, d'acord amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Finalitzat el termini establert per presentar les candidatures, se'n varen presentar onze. La Comissió Tècnica es va reunir en data 7 de juliol de 2022 per revisar els currículums de les persones candidates i tenir en consideració els projectes, les funcions del lloc i els mèrits per valorar. Una vegada analitzats els currículums de les onze persones candidates presentats en termini, la Comissió Tècnica va considerar quatre persones candidates com les dels perfils més adequats a les funcions per desenvolupar.

3. El dia 12 de juliol de 2022 es varen efectuar les entrevistes a aquestes quatre persones candidates i es valoraren els currículums i la informació proporcionada per elles. Es va tenir en consideració l'experiència en gestió de projectes de mobilitat i d'infraestructures, en especial de caràcter ferroviari; el coneixement del funcionament de l'Administració pública, especialment en matèria de licitacions, concessions i control posterior dels contractes i concessions; l'experiència professional en funcions directives, l'acreditació de competències sobre coordinació d'equips de treball i l'experiència en gestió de fons europeus.

4. En data 12 de setembre de 2022, la directora general de Funció Pública va emetre un informe favorable de la legalitat del contracte d'alta direcció de la proposta de nomenament efectuada pel president de la Comissió de Selecció.

5. Mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 26 de setembre de 2022, es va adjudicar el lloc de feina de director/a del projecte temporal «Gestió de projectes vinculats a fons europeus en matèria de mobilitat» al Sr. Rafel Rosselló Estelrich, atès que compleix els requisits exigits en la convocatòria i acredita una formació i una experiència adequades i idònies per ocupar-lo.

Fonaments de dret

1. El Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost, pel qual es regula la relació laboral de caràcter especial del personal d'alta direcció.

2. La Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar aquesta Resolució per donar publicitat a l'adjudicació del lloc de feina de director/a del projecte temporal «Gestió de projectes vinculats a fons europeus en matèria de mobilitat», convocat en el BOIB núm. 80, de 21 de juny de 2002. Aquest lloc de feina s'ha adjudicat mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 26 de setembre de 2022 al Sr. Rafel Rosselló Estelrich.

Palma, a la data de la signatura electrònica (27 de setembre de 2022)

El conseller de Mobilitat i Habitatge Josep Marí i Ribas