Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 550154
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es modifica i es reobre el termini de presentació de sol·licituds de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA per la qual es convoquen ajudes per al suport a les activitats d’informació i promoció fetes per grups de productors en el mercat intern, corresponents a l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 24 de març del 2022 es va publicar al BOIB núm. 41 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 22 de març de 2022, per la qual es convoquen ajudes per al suport a les activitats d'informació i promoció fetes per grups de productors en el mercat intern, corresponents a l'any 2022.

A l'apartat quart de la resolució esmentada es preveu que les actuacions objecte d'ajuda s'han d'haver realitzat i pagat entre la data de presentació de la sol·licitud d'ajuda i el 31 de desembre del 2022, tret de les despeses de Seguretat Social i retencions per l'IRPF, que es poden pagar fins al 31 de gener del 2023. D'altra banda, el període per notificar i justificar la realització de les despeses que proposa la resolució, a l'apartat onzè, va des de la data de concessió de l'ajuda fins al 31 de gener del 2023.

La situació epidemiològica que ha generat la COVID-19 a tot Europa i la conjuntura econòmica de la guerra d'Ucraïna han alterat la normalitat en el desenvolupament de les relacions socials, econòmiques i productives. El sector agrari ha experimentat pertorbacions econòmiques greus que estan causant dificultats importants a les activitats d'informació i promoció fetes per grups de productors en el mercat intern. A conseqüència d'aquesta situació, no està sent possible executar totes les accions que es preveien dins l'any 2022, per la qual cosa es considera adient modificar la resolució.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es modifica la resolució de la presidenta del FOGAIBA de 22 de març de 2022, per la qual es convoquen ajudes per al suport a les activitats d'informació i promoció fetes per grups de productors en el mercat intern, corresponents a l'any 2022, publicada al BOIB núm. 41, de 24 de març de 2022, en el sentit següent:

1.El punt 10 de l'apartat quart queda redactat de la manera següent:

«2. Per aquesta convocatòria únicament poden ser objecte de subvenció les despeses efectuades i efectivament pagades entre el dia de presentació de la sol·licitud d'ajuda i el 30 de juny del 2023, tret de les despeses de la Seguretat Social i retencions per l'IRPF, que es poden pagar fins al 31 de juliol del 2023.»

2. Els punts 1 i 2 de l'apartat onzè queden redactats de la manera següent:

«1. Sens perjudici del que estableix el punt 3 d'aquest apartat, el període per notificar i justificar la realització de les despeses que proposa aquesta resolució va des de la data de concessió de l'ajuda fins al 31 de juliol del 2023.

2. Les actuacions objecte de subvenció les han d'haver realitzat i pagat el beneficiari entre la data de presentació de la sol·licitud d'ajuda i el 30 de juny del 2023, tret de les despeses de la Seguretat Social i retencions per l'IRPF, que es poden pagar fins al 31 de juliol del 2023.»

Segon

Es reobre el termini de presentació de sol·licituds que preveu el punt 1 de l'apartat sisè de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 22 de març de 2022, per la qual es convoquen ajudes per al suport a les activitats d'informació i promoció fetes per grups de productors en el mercat intern, corresponents a l'any 2022, publicada al BOIB núm. 41, de 24 de març de 2022, per un període de tres dies a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Tercer

Aquesta resolució s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 27 de setembre de 2022

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño