Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 539521
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 19 de setembre de 2022 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Formació Professional en el segon quadrimestre de l’any 2022 i, amb caràcter extraordinari, altres convenis de col·laboració subscrits anteriorment en 2022.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria competent en matèria d'educació i formació professional.

1. En el segon quadrimestre de l'any 2022:

  • Addenda al Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Mercadal per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, de data 29 d'agost de 2022.
  • Addenda, subscrita el 6 de juliol de 2022 , per la qual es prorroga el Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat i 'Ajuntament de Calvià per a la creació i gestió del Centre de Professorat de Calvià de 4 d'octubre de 2018, de data 4 d'octubre de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Andratx per dur a terme treballs de conservació, manteniment i millora dels centres docents de titularitat pública de segon cicle d'educació infantil i d'educació primària de les Illes Balears, de data 6 de juliol de 2022.
  • Protocol general d'actuacions entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional, l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l'Ajuntament d'Algaida per impulsar la creació d'un IES al municipi d'Algaida, de data 30 d'agost de 2022.
  • Acord de resolució per mutu acord, subscrit l'1 de setembre de 2022, del conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l'Ajuntament de Santanyí per al finançament i l'execució de les obres de millora de les infraestructures del terme municipal de Santanyí, de data 9 de maig de 2019.
  • Acord de resolució per mutu acord, subscrit el 25 de juliol de 2022, del conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l'Ajuntament d'Inca per al finançament i l'execució de les obres de construcció d'un nou Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) al municipi d'Inca, de data 18 de febrer de 2021.
  • Acord de resolució per mutu acord, subscrit el 2 de setembre de 2022, del conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l'Ajuntament de Es Mercadal per al finançament i l'execució de les obres de construcció del CEIP Es Mercadal al municipi de Es Mercadal, de data 10 de gener de 2018.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Ajuntament de Marratxí en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2022-2023, de data 20 de juny de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Ajuntament de Muro en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2022-2023, de data 12 de juliol de 2022.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia per a la cessió d'ús d'un local per part de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia a la Conselleria d'Educació i Formació Professional per a la ubicació del Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de la Formació Professional de les Illes Balears, de data 28 de juliol de 2022.
 

2. En el primer quadrimestre de 2022:

  • Adhesió de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears al Conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i Samsung per a l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el model del projecte “Aula del futuro”, de data 25 de gener de 2022.
  • Primera addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i l'empresa Air Europa Líneas Aéreas, SAU, per al desenvolupament de la formació corresponent al cicle formatiu de grau superior de Manteniment aeromecànic d'avions amb motor de turbina, autoritzat a l'IES Son Pacs, de data 4 de març de 2022.
  • Protocol de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la difusió, foment i desenvolupament evolutiu de l'aplicació Exelearning en l'àmbit educatiu, de data 9 de març de 2022.

 

Palma, 19 de setembre de 2022

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March Cerdà