Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 536183
Anunci de la inclussió de la reserva del 7% de les places de l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2021 de l´Ajuntament de Lloseta a persones amb discapacitat.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per el general coneixement es fa saber que el 20 de setembre de 2022, es va aprovar el Decret de Batllia 2022-0714. Aquest Decret fa referència a la reserva de places a persones amb discapacitat en la Oferta Pública d'Ocupació 2021 de l'Ajuntament de Lloseta (BOIB núm. 176 de 25 de desembre de 2021). Arrel de l'aprovació Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en la funció pública de les Illes Balears, esdevé la obligació d'introduir aquesta referència en les ofertes públiques de les Administracions Públiques.

En conclusió, el Decret 2022-0714 aprova la inclusió de la reserva del 7% de les places de la Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2021, a calcular damunt les places que hagin de ser cobertes per el sistema de selecció de concurs d'oposició, a persones amb discapacitat. La determinació de les places que es veuen afectades per aquesta reserva es determinarà en les convocatòries dels respectius procediments selectius.

 

Lloseta, document signat electrònicament (21 de setembre de 2022

El batle Jose Maria Muñoz Perez)

 

Contra aquest acord que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la publicació de la present, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la publicació de la present, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.