Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 523371
Correcció d’errades advertides a la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB de 16 de juny de 2022, per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions amb l’objecte de finançar especialitats formatives no conduents a l’obtenció de certificats de professionalitat adreçades a treballadors preferentment desocupats (SOIB Formació no CP per a desocupats), per al període 2022-2025

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 21 de juny de 2022 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 80, la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 16 de juny de 2022, per la qual s'aprovava la convocatòria de subvencions per finançar especialitats formatives no conduents a l'obtenció de certificats de professionalitat adreçades a treballadors preferentment desocupats («SOIB Formació: no CP per a desocupats»), per al període 2022-2025.

2. En data 6 d'agost de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 103 Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB per la qual es corregien les errades advertides a la Resolució esmentada en el punt anterior.

3. Una vegada feta aquesta darrera publicació s'ha advertit que la correcció d'errades anterior no s'havia d'haver fet i per aquest motiu es fa necessari dictar una nova Resolució de correcció d'errades en la que es torni a la redacció original.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que “les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix que “la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició”.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Corregir l'errada advertida a l'apartat 11 de l'Annex de la Resolució esmentada en l'apartat primer dels antecedents en el següent sentit:

On diu:

"La programació aprovada per cada entitat de formació s'ha d'haver iniciat:

Les adjudicades dins el primer període de sol·licitud establert a l'apartat 9, una vegada concedida la subvenció i abans de dia 1 de desembre de 2023 i es pot executar fins al 31 de març de 2024.

Les adjudicades dins el segon període de sol·licitud establert al mateix apartat 9, una vegada concedida la subvenció i abans de 1 de desembre de 2024 i es pot executar fins al 31 de març de 2025

S'entén que han iniciat quan hagi començat una de les accions formatives de la programació subvencionada a l'entitat.

Només es financen accions formatives iniciades a partir de la resolució de concessió."

Ha de dir:

"La programació aprovada per cada entitat de formació s'ha d'haver iniciat:

Les adjudicades dins el primer període de sol·licitud establert a l'apartat 9, una vegada concedida la subvenció i abans de dia 1 de desembre de 2022 i es pot executar fins al 31 de març de 2024.

Les adjudicades dins el segon període de sol·licitud establert al mateix apartat 9, una vegada concedida la subvenció i abans de 1 de desembre de 2023 i es pot executar fins al 31 de març de 2025.

S'entén que han iniciat quan hagi començat una de les accions formatives de la programació subvencionada a l'entitat.

Només es financen accions formatives iniciades a partir de la resolució de concessió."

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 7 de setembre de 2022

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball

i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears

Iago Negueruela i Vázquez