Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 522769
Aprovació definitiva projecte d’activitat d’aparcaments públics provisionals a l’aire lliure al solar ubicat al carrer de s’Aigo número 10 de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient: 1797/2021

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària realitzada el dia 13-9-2022 ha adoptat, entre altres, el següent ACORD que en la seva part dispositiva diu:

Primer. Aprovar definitivament el Projecte d'activitat d'aparcaments públics provisionals a l'aire lliure al solar ubicat al carrer de s'Aigo número 10 de Felanitx (finca registral 35621), redactat per l'enginyer tècnic industrial Antoni Lluís Adrover Mestre, presentat el dia 15 de juny de 2022, amb NRGE 2022-E-RE-1678.

Aquest ús de caràcter provisional haurà de cessar quan així ho acordi l'administració urbanística, això és, l'Ajuntament de Felanitx, que també és el propietari i promotor de l'aparcament públic, de conformitat amb l'article 14 de la Llei del sòl de 2015, l'article 128 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears (LUIB) i l'article 184 del Reglament general de la LOUS per a l'illa de Mallorca, sobre els usos i obres provisionals.

Segon. El pressupost d'execució material de les actuacions és de 3000 € (pintat, enllumenat i senyalització).

El termini d'execució d'aquestes actuacions serà d'1 mes.

Tercer. Publicar el present acord mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), a la qual es pot accedir a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org).”

Recursos

Contra l'anterior acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Felanitx, en el termini d'un mes comptat des de la data de la darrera publicació, o es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos comptats des de la data de la darrera publicació, sense perjudici que es pugui exercitar qualsevol altre que s'estimi procedent.

Consulta i informació de l'expedient

L'expedient es pot consultar en el Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Felanitx, de dilluns a divendres, de les 9:00h fins a les 14:00h, excepte festius. Per obtenir informació es podran utilitzar els mitjans (direcció postal, telèfon i fax) que s'indiquen a continuació: Ajuntament de Felanitx, Plaça de la Constitució núm. 1 07200 Felanitx (Illes Balears) - Telèfon 971580051 - Fax 971583271.

 

Felanitx, 15 de setembre de 2022

El batle Jaume Monserrat Vaquer