Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 521820
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el segon quadrimestre del 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el segon quadrimestre del 2022.

 

Palma, 19 de setembre de 2022

El director general

Manuel Palomino Chacón

 

ANNEX

Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Altersalus Consulting, SL, en l'àmbit de la cessió o comunicació de dades dissociades per a la realització d'estudis epidemiològics, signat el 5 de maig de 2022.

Conveni d'encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per a la prestació d'assistència sociosanitària a pacients amb cures de llarga durada a les residències públiques de gent gran, signat el 6 de maig de 2022.

Acord entre el centre educatiu Mancomunitat des Pla de Mallorca i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball de l'alumnat, signat el 20 de maig de 2022.

Modificació i pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Otsuka Pharmaceutical, SA, i Asociación Sport to live per dur a terme el programa Deporte y Salud en pacients amb trastorn mental de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, signat el 24 de maig de 2022.

Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la fundació privada ISGlobal per a l'accés a dades de caràcter personal (Història Clínica i Gestlab) necessàries per valorar un estudi sobre l'hepatitis C, signat el 31 de maig de 2022.

Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears per a la realització a farmàcies comunitàries de les Illes Balears de tests professionals de detecció d'antígens de SARS-CoV-2, i emissió del certificat COVID digital UE (CCD-UE), signat el 3 de juny de 2022.

Conveni entre la associació ASPANOB i el Servei de Salut de les Illes Balear, a través de l'Hospital Universitari Son Espases per a l'adaptació d'una sala com a zona d'oci per al pacients adolescents diagnosticats de càncer, signat el 3 de juny de 2022.

Conveni entre Sociedad Española de Cuidados Paliativos i el Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s'acorda col·laborar en l'organització del XIII Congreso Internacional de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos, signat el 6 de juny de 2022.

Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Otsuka Pharmaceutical, SA, i Asociación Sport to live per a dur a terme el programa Deporte y Salud en pacients amb trastorn mental de l'Hospital General Mateu Orfila, signat el 7 de juny de 2022.

Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per a la cessió d'ús de l'antic centre de salut de Sant Agustí per a la instal·lació d'una base del SAMU061 al nucli poblacional, signat el 11 de juny de 2022.

Acord entre Acadèmia Dental de Mallorca i el Servei de Salut de les Illes Balears a través del Servei d'Atenció Mèdica Urgent per a la realització de pràctiques professionals no laborals de l'especialitat formativa transport sanitari, signat el 16 de juny de 2022.

Conveni d'assistència jurídica entre la Direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'entitat pública empresarial Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears (GSAIB), signat el 20 de juny de 2022.

Conveni d'aliança estratègica entre l'Hospital Clínic de Barcelona i l'Hospital Universitari Son Espases per a la implementació del trasplantament renal de donant viu a l'Hospital Universitari Son Espases, signat el 21 de juny de 2022.

Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Servei de Bombers del Consell de Mallorca per millorar l'assistència i la coordinació multidisciplinària en l'atenció a incidents multisectorials, signat el 27 de juny de 2022.

Modificació i pròrroga del Conveni de 9 de juliol de 2021, entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el Servei de Salut de les Illes Balears, per a la formació del personal docent de centres d'educació secundària obligatòria sostinguts amb fons públics en tècniques bàsiques de reanimació cardiopulmonar, 30 de juny de 2022.

Acord entre el centre educatiu Academia Fleming i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca per a pràctiques formatives, signat el 6 de juliol de 2022.

Conveni entre la Fundación Mallorca Integra i el Servei de Salut de les Illes Balears, a través de la Gerència de l'Hospital Universitari Son Espases, per a la participació de pacients amb discapacitat intel·lectual en el programa Integra Sport, signat el 13 de juliol de 2022.

Pròrroga del conveni entre IQVIA Information, SA, i el Servei de Salut de les Illes Balears per al desenvolupament i consens d'una metodologia d'anàlisi, avaluació i visualització de les cures a pacients amb càncer de mama, signat el 14 de juliol de 2022.

Modificació i pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació de Lesió Medul·lar i altres Discapacitats Físiques de les Illes Balears per a la realització del Pla d'Atenció Individualitzada a pacients amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques, signat el 14 de juliol de 2022.

Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Baleares i la Fundació Campaner per lluitar contra la noma al Níger, signat el 15 de juliol de 2022.

Addenda per la qual es prorroga el Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, amb la finalitat de donar suport a l'activitat investigadora a l'Hospital Universitari Son Espases, signat el 15 de juliol de 2022.

Conveni de col·laboració educativa entre la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i la Universitat de Barcelona per a la realització de pràctiques acadèmiques externes dels estudiants de Ciències de la Salut, signat el 29 de juliol de 2022.

Modificació i pròrroga del conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Deixalles per a la col·locació d'un contenidor per a la recollida de roba usada a l'Hospital Can Misses, signat el 25 d'agost 2022.