Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Núm. 421912
Acord d’aprovació definitiva amb prescripcions de la modificació puntual núm. 1/2019 de les Normes subsidiàries de Llubí per a la incorporació d’un vial públic al carrer de Roca Llisa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme, en sessió de dia 29 de juliol de 2022, ha pres l'acord següent:

«Atès l'expedient relatiu a la Modificació puntual número 1/2019 de les Normes Subsidiàries del terme municipal de Llubí per a la incorporació d'un vial públic al carrer de Roca Llisa, en el tràmit previst en l'article 164 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl per a l'illa de Mallorca, i d'acord amb el dictamen de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme, aquesta Comissió Insular acorda l'aprovació definitiva de l'esmentada modificació amb les següents prescripcions:

- A l'apartat 1. Antecedents de la memòria el primer paràgraf s'ha de substituir per:

 

Les vigents Normes Subsidiàries de planejament van ser aprovades definitivament amb prescripcions en data 25 de gener de 2002.

 

- Queda eliminada de la memòria en punt 3.2 del segon paràgraf la frase següent:

 

..., i a la meitat del mateix es troba una edificació catalogada (fitxa AC.066) amb el nivell de protecció B pel Catàleg de protecció del patrimoni.

Tot això, conforme amb l'Informe emès el 14 de juliol de 2022 pels Serveis Tècnic i Jurídic d'Urbanisme del Departament de Territori, el qual, com a motivació, forma part d'aquest acord.»

La publicació d'aquest acord es fa a reserva de l'aprovació de l'acta.

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent a la publicació del present acord. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Palma, 29 de juliol de 2022

La secretària de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme Carme Mayans Mas