Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 420674
Aprovació inicial del Pla de gestió sostenible de l’aigua d’Artà (2022-2027)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament d'Artà, a la sessió ordinària de dia 25 de juliol de 2022, va acordar aprovar inicialment el Pla de gestió sostenible de l'aigua d'Artà (2022-2027) i remetre'l a la Direcció General de Recursos Hídrics per tal que n'emeti l'informe corresponent.

D'acord amb el que estableix l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, el Pla se sotmet a un tràmit d'informació pública per un període de 30 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la corporació, amb la finalitat que les persones interessades legítimament puguin examinar-ne el contingut i formular-ne les al·legacions que considerin oportunes.

El Pla de gestió sostenible de l'aigua d'Artà (2022-2027) s'ha de publicar en el portal web de l'Ajuntament www.arta.cat i les al·legacions s'han de presentar en el Registre General de l'Ajuntament o en la forma establerta en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre. En el cas que no es presentin al·legacions o suggeriments en el termini establert, s'ha de considerar aprovada definitivament.

 

Artà, document signat electrònicament (28 de juliol de 2022)

El batle Manuel Galán Massanet