Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 381898
Resolució de Batlia núm. 175, de data 7 de juliol de 2022, de correcció de les errades advertides en el decret de Batlia núm. 161, de data 23 de juny de 2022, pel qual es van aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la constitució d’una Borsa de Treball per a Policia Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Expedient núm.: 439/2022

Procediment: selecció de personal i provisió de llocs de treball

Assumpte: correcció d'errada advertida en la redacció de les bases reguladores de la convocatòria per a la constitució d'una Borsa de Treball per a Policia Local

Document signat per: el Sr. Batle

 

Resolució de Batlia núm. 175, de data 7 de juliol de 2022, de correcció de les errades advertides en el decret de Batlia núm. 161, de data 23 de juny de 2022, pel qual es van aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la constitució d'una Borsa de Treball per a Policia Local.

«Atès que, en virtut de l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, la Corporació municipal pot rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies de les persones interessades, les errades materials, de fet o aritmètiques existents en els seus actes.

Observada una errada en el decret de Batlia núm. 161, de 23 de juny de 2022, pel qual es van aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la constitució d'una Borsa de Treball per a Policia Local. En particular, en la Base primera, apartat quart in fine, atesa la modificació de l'article 41 de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les Policies de les Illes Balears, per la Disposició final onzena del Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

Vist que, en aplicació supletòria de l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de Règim Jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació de les errades materials, aritmètiques i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagués dictat l'acte o la disposició.

El Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de la Corporació Local,

RESOL

Primer.- Corregir l'errada advertida en la redacció de la Base primera, apartat quart in fine, suprimint-se la lletra c) «Quan sigui necessari el nomenament de Funcionari interí per manca d'efectius».

Maria de la Salut, 7 de juliol de 2022. El Sr. Batle, signat i segellat electrònicament».

INTERPOSICIÓ DE RECURSOS

De conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el Batle d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació de la present resolució.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació de la present resolució, d'acord amb el que es disposa en els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa. ​​​​​​​

Maria de la Salut, 7 de juliol de 2022

(El batle Bernat Quetglas Jordà)