Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 380918
Resolució de la directora de la Gerència de l’Àrea de Salut de Menorca de 7 de juliol de 2022 per la qual es corregeixen els errors detectats en la Resolució de la directora de la Gerència de l’Àrea de Salut de Menorca de 4 de juliol de 2022 per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, un lloc de treball de Supervisor/a d’Unitat d’Hospital de Dia de l’Hospital Mateu Orfila

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- Per mitjà de la Resolució de la directora de la Gerència de l'Àrea de Salut de Menorca de 4 de juliol de 2022 (BOIB núm. 88, de 07/07/2022) per la qual s'ha convocat, pel procediment de lliure designació, un lloc de treball de Supervisor/a d'Unitat d'Hospital de Dia de l'Hospital Mateu Orfila

2.- S'han detectat errors que s'han de corregir en el punt 5 (Documentació a aportar amb la sol·licitud).

Fonaments de dret

1.- Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. L'article 109.2 d'aquesta normativa estableix que les administracions poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2.- Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'article 56 de la qual disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

 

RESOLUCIÓ

1.- Rectificar els errors del punto 5 (Documentació a aportar amb la sol·licitud) de la Resolució de la directora de la Gerència de l'Àrea de Salut de Menorca de 4 de juliol de 2022 (BOIB núm. 88, de 07/07/2022) per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, un lloc de treball de Supervisor/a d'Unitat d'Hospital de Dia de l'Hospital Mateu Orfila, que figuren en l'annex d'aquesta resolució.

2.- Iniciar un nou termini de vint dies naturals, comptadors des de l'endemà de la data de la publicació d'aquesta resolució de correcció d'errors en el BOIB, per a la presentació de sol·licituds.

3.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant el director general del Servei de Salut de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

(Signat electrònicament: 7 de juliol de 2022)

La directora de la Gerència de l'Àrea de Salut de Menorca P.D. (BOIB Núm. 191, de 7/11/2020) Ana Trenado Andreu

 

 

ANNEX

a.- En el punt 5 (Documentació a aportar amb la documentació)

On diu

3. Memòria de proposta de funcionament de la Unitat d'Infermeria de l'Hospital de Dia de l'Hospital Mateu Orfila

Ha de dir

3. Projecte tècnic de gestió i organització de la Unitat d'Infermeria d'Hospital de Dia, on s'incloguin els punts següents:

  • Descripció de l'estructura física de la unitat. Dades assistencials referides a l'últim any (incloure documents com a annexos). Distribució segons àrees de treball i descripció del lloc segons àrees i rols professionals.
  • Cartera de serveis d'infermeria de la unitat.
  • Anàlisi interna de la Unitat des de la perspectiva de la gestió d'infermeria, especificant els punts forts i punts febles detectats (Matriu DAFO). S'hauran d'incloure també les propostes o accions de millora a dur a terme en funció de l'anàlisi realitzada.
  • Elaboració d'una proposta del mapa de competències amb què han de comptar els professionals infermers i els tècnics en cures auxiliars d'infermeria de la Unitat segons les àrees i els rols professionals.
  • Elaboració d'una proposta de pla formatiu per als infermers i els auxiliars d'infermeria de la Unitat en funció de l'anàlisi realitzada i el mapa de competències descrit.
  • Enumeració dels protocols específics d'ús comú de la Unitat (incloure documents com a annexos) i elaboració de noves propostes.