Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 380789
Exposició pública de l'expedient de proposta de nomenament de la Sra. Maria Barceló i Crespí com a filla il·lustre de la vila de Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució núm. 83/2022 s'ha incoat l'expedient de proposta de nomenament de la Sra. Maria Barceló i Crespí com a filla il·lustre de la vila de Porreres i, la Comissió Especial, a la sessió de 7 de juliol de 2022, ha emès, per unanimitat, dictamen favorable de la proposta de la Sra. Instructora.

D'acord amb el Reglament d'Honors i Distincions i els articles 83.2 i 33.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment Administratiu comú de les administracions públiques, se sotmet a exposició pública la proposta de nomenament. Per aquest motiu, durant un termini de deu dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, l'expedient estarà exposat al públic i a la disposició de totes les persones interessades a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https://porreres.eadministracio.cat/board] als efectes que es puguin formular les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

(Signat electrònicament: 7 de juliol de 2022)

La batlessa Francisca Mora Veny