Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 380254
Acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell Insular d’Eivissa, de 6 de juliol de 2022, d’aprovació definitiva de la Modificació puntual núm. 7 de les Normes Subsidiàries de planejament urbanístic de Sant Joan de Labritja, relativa a l’ordenació d’una parcel·la situada en el nucli de Sant Joan de Labritja i qualificada com a CA-1 i ELPR. Expedient 2021/15083F

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic (CIOTUPHA) del Consell Insular d'Eivissa, en sessió de data 6 de juliol de 2022,  adoptà, entre d'altres, el següent acord que seguidament es transcriu:

«ACORD

1. Aprovar definitivament la Modificació puntual número 7 de les NS de Sant Joan de Labritja.

2. Autoritzar els serveis tècnics del Servei de Territori del Consell d'Eivissa a esmenar  els errors de caràcter material i/o gramaticals per tal de procedir a la publicació al BOIB.

3. Notificar el present acord a l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja.

4. Publicar íntegrament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) l'acord de la CIOTUPHA, les normes urbanístiques i la cartografia de la present modificació puntual, de conformitat amb allò establert a l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, a l'article 134 del Reglament de planejament urbanístic, l'article 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears i a l'article 65.1 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

5. Trametre la documentació de la modificació puntual aprovada definitivament a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears.»

La transcripció d'aquest acord es fa a reserva d'allò establert a l'article 18 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Contra l'esmentat acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb seu a Palma (Mallorca), en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquest acord al BOIB. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si és el cas, qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent.

Seguidament, als annexos adjunts, es reprodueix la normativa de la modificació puntual i la seua cartografia d'ordenació.

 

Eivissa, 7 de juliol de 2022

La cap de servei de Territori Maite Torres Torres

 

 

 

Annexos:

  • Normativa: La modificació introdueix una nova lletra d) a l'apartat “01. Casc Antic 1 (CA-1)” de l'Annex I de les normes urbanístiques, relatiu a Normes de zonificació, parcel·lació, edificació i ús en sòl urbà
  • Cartografia d'ordenació: La modificació puntual substitueix el Plànol QA-10 del nucli urbà de Sant Joan de Labritja

Annex de normativa:

S'introdueix una nova lletra d) a l'apartat “01. Casc Antic 1 (CA-1)” de l'Annex I de les normes urbanístiques, relatiu a Normes de zonificació, parcel·lació, edificació i ús en sòl urbà, amb el següent contengut literal:

«d. En la zona CA-1 del nucli de Sant Joan de Labritja en ordenació en volumetria específica s'aplicaran els següents paràmetres d'edificació i índex d'intensitat d'ús:

- Superfície màxima d'ocupació sota rasant: 645.60 m²

- Superfície màxima d'ocupació sobre rasant en configuració no estricta: 551 m²

- Superfície edificable màxima: 1.102 m²/t

- Altura reguladora màxima: 7 m (mesurada segons l'article 6.2.02).

- Altura total: 2 m sobre l'altura reguladora màxima.

- Nombre màxim de plantes: B+1P

- Densitat màxima d'ús residencial: 9 habitatges.»

Annex de cartografia d'ordenació:

Plànol QA-10 del nucli urbà de Sant Joan de Labritja

Documents adjunts