Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 379067
Constitució borsa de treball de director/a de temps lliure de l’Ajuntament de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), mitjançant el Decret núm: 2022-1011 de 6 de juliol ha resolt el següent:

“Resolució de la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

Expedient 952/2022

Expedients relacionats 583/2021 i 1432/2019

El Decret de la Batlia núm. 2022-0750, de 23 de maig procedeix a l'aprovació la convocatòria, així com les bases (annex I) pel sistema de concurs, d'una borsa de treball de directora i director de temps lliure de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), com a personal laboral temporal amb contracte per obra o servei, per a la cobertura, com a personal laboral amb caràcter temporal, per un termini aproximat de dos mesos per tal de donar el servei d'Escoleta d'Estiu.

En data 28 de juny de 2022, el tribunal qualificador a l'acta del procés selectiu, proposa elevar a definitiva la constitució de la borsa Director-a de temps lliure de l'Ajuntament de Son Servera, un cop transcorregut el termini de 3 dies naturals a comptar de la publicació de l'anunci adient a la seu electrònica municipal.

En data 1 de juliol de 2022 s'exposa, mitjançant edicte, en seu electrònica municipal, la proposta del tribunal de l'acta ressenyada, relativa a la taula de qualificació i a l'ordre de prelació resultant de la mateixa.

En data 4 de juliol de 2021 finalitza el termini d'exposició pública i es constata que no s'ha presentat, en dit termini, cap tipus de sol·licitud de revisió o al·legació.

Per això i d'acord amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local i l'article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals

R E S O L C :

Primer.- Constituir una borsa de treball de directora i director de temps lliure de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), com a personal laboral temporal amb contracte per obra o servei, per a la cobertura, com a personal laboral amb caràcter temporal, per un termini aproximat de dos mesos per tal de donar el servei d'Escoleta d'Estiu.

Ordre de prelació

Nom i cognoms

DNI

CONCURS QUALIFICACIONS 28/06/2022

1

Alba Riutort Lluis

***3696***

3,16

2

Sara Gómez Herrero

***1703***

2,2

3

Aina Castro Martí

***7425***

1,52

4

Onofre Ruíz Salom

***1721***

0,1

Segon.- Publicar la present, mitjançant edicte,  al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Son Servera (sonservera.eadministracio.cat).

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l' Alcalde/essa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa.

 

Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret.”

 

Son Servera, document signat electrònicament: (7 de juliol de 2022

La batlessa Natalia Troya Isern)