Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 377727
Rectificació d’errada material de transcripció en la publicació del Reglament insular d'Eivissa de supressió i reducció de càrregues administratives en matèries d'habitabilitat, urbanisme i patrimoni històric i de foment de les agroestades i de la comercialització d'estades turístiques en cases pageses, amb la modalitat de lloguer d'habitatge principal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En virtut de Decret de Presidència número 2022000533 de data 6 de juliol de 2022 s'ha disposat el següent:

 “ I. En el BOIB núm. 85 de 30 de juny de 2022 (edicte 5542) s'ha publicat l'acord del Ple del Consell Insular d'Eivissa, adoptat en sessió de dia 24 de juny de 2022, mitjançant el qual es va acordar definitivament el Reglament insular d'Eivissa de supressió i reducció de càrregues administratives en matèries d'habitabilitat, urbanisme i patrimoni històric i de foment de les agroestades i de la comercialització d'estades turístiques en cases pageses, amb la modalitat de lloguer d'habitatge principal.

II. Una vegada publicat el seu text, s'ha advertit l'existència d'un error material de transcripció en l'apartat 12, lletra a) de l'article 3 del reglament publicat, per la qual cosa, conforme a allò establert a l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, que disposa que les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes; procedeix la rectificació de l'errada en les dues versions publicades, en la catalana i en la castellana.

III. D'altra banda, atès que el reglament entrarà en vigor el dia 22 de juliol de 2022 -quinze dies hàbils des del 30 de juny- convé la seva correcció urgent i la seva publicació en el BOIB abans d'aquesta data, per tal d'evitar que, en ordre a l'obtenció de cèdules de carència, les persones  tècniques competents emetin certificats erronis i que no s'ajustin al contingut del reglament. En aquest cas, els efectes de la correcció seran des de la publicació del Reglament en el BOIB núm. 85, de 30 de juny de 2022, edicte 5542.

Per tot l'anteriorment, dicto el present

DECRET

PRIMER.- Rectificar l'error material de transcripció del Reglament insular d'Eivissa de supressió i reducció de càrregues administratives en matèries d'habitabilitat, urbanisme i patrimoni històric i de foment de les agroestades i de la comercialització d'estades turístiques en cases pageses, amb la modalitat de lloguer d'habitatge principal, publicat en el BOIB núm. 85, de 30 de juny de 2022, edicte núm.5542, en el sentit següent:

En l'apartat 12, lletra a) de l'article 3, en la versió catalana (pàgina 26706), on diu:

  • “.../...el punt a) de l'article 8 de l'esmentat Decret 145/1997, de 21 de novembre.../...”

Ha de dir:

  • “.../...l'apartat 2, lletra a) de l'article 3 d'aquest reglament.../...”

En l'apartat 12, lletra a) de l'article 3, en la versió castellana (pàgina 27174), on diu:

  • “.../... punto a) del artículo 8 del mencionado Decreto 145/1997, de 21 de noviembre.../...”

Ha de dir:

  • “.../...apartado 2, letra a) del artículo 3 de este reglamento...”

SEGON.- Disposar que els efectes de la correcció són des de la publicació del Reglament en el BOIB núm. 85, de 30 de juny de 2022, edicte 5542.

 

TERCER.- Publicar la present correcció en el BOIB i donar-ne compte al Ple en la propera sessió que se celebri”.

 

Eivissa, 6 de juliol de 2022

La cap de servei de Territori Maite Torres Torres