Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL D'ESCOLES D'INFANTS

Núm. 377235
Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de Palma. BDNS 637675. Extracte de les bases de la convocatòria de subvencions d'ajudes municipals a l'escolarització aprovades pel Consell Rector el 20 de juny de 2022 i la Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma de 29 de juny de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 637675

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index) i a la web del “Patronat Municipal d'Escoles d'Infants” http://www.palmaescolesinfants.cat

Primer. Beneficiaris. Els beneficiaris han de ser unitats familiars que tenen infants escolaritzats en centres del primer cicle d'educació infantil inscrits en el Registre Municipal d'Escoles d'Infants de Palma.

Segon. Objecte i finalitat. L'objecte d'aquesta convocatòria és regular les ajudes destinades a subvencionar les despeses d'ensenyament dels infants matriculats en algun dels centres d'educació infantil de Palma inscrits en el Registre Municipal d'Escoles d'Infants de Palma (RMEI). La finalitat d'aquesta subvenció és finançar part o la totalitat del cost de les mensualitats que l'infant estigui escolaritzat corresponents a les despeses d'ensenyament per tal de cobrir la manca de places públiques al municipi, afavorir la conciliació familiar i donar suport a les famílies amb menys recursos econòmics. En cap cas, no s'inclouran les despeses derivades d'activitats extraescolars, menjador, horaris especials, llibres, material escolar, matrícules, etc. Només es subvencionaran mesos complets a excepció dels mesos de juliol i agost.

Tercer. Bases reguladores. Ordenança Municipal de Subvencions de l'Ajuntament de Palma, de 26 de febrer del 2015. Publicades al BOIB núm. 35 de 12 de març de 2015.

Quart. Quantia. La quantitat màxima destinada a aquesta convocatòria és de 450.00 €. L'import mensual màxim que s'atorga a les famílies derivat de la puntuació obtinguda és de 135 €.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds. Les sol·licituds, juntament amb tota la documentació acreditativa necessària, s'ha de presentar al centre on estigui matriculat l'infant (entitat col·laboradora) des de l'endemà de la publicació de les bases al BOIB i fins dia 5 de setembre de 2022. En el cas d'admissió de sol·licituds d'alumnes d'incorporació tardana, es podrà presentar la sol·licitud i la documentació acreditava necessària per a obtenir la subvenció al centre educatiu (entitat col·laboradora) abans del 5 de maig de 2023.

 

Palma, 30 de juny de 2022 La gerent del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de Palma Francisca Niell Llabrés