Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 374651
Esmena errada de transcripció de la convocatòria i bases per una borsa de peons de la brigada municipal de l'Ajuntament de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Esmena d'errada de transcripció de les bases i la convocatòria d'una borsa de feina extraordinària de peons per a la brigada municipal mitjançant concurs per a l'Ajuntament de Manacor publicada en el BOIB núm. 81 de 23 de juny de 2022.

Per decret de Batlia de data 5 de juliol de 2022, s'ha dictat la següent resolució:

Antecedents

1.- Decret de Batlia núm. 2022-2697 de data 17 de juny de 2022 d'aprovació de les bases i la convocatòria d'una borsa de feina extraordinària de peons per a la brigada municipal mitjançant concurs per a l'Ajuntament de Manacor.

2.- Publicació de les bases al BOIB núm. 81 de 23 de juny de 2022

3.- Revisades les bases, s'ha observat una errada de transcripció, tota vegada que a la Base Setena- FASE DE CONCURS, punt 1 diu literalment:

«1. Per serveis prestats a l'Administració Pública relacionat amb la plaça convocats en un lloc d'oficial. 0,50 punts per any...»

Quan en realitat ha de dir:

«1. Per serveis prestats a l'Administració Pública relacionat amb la plaça convocats en un lloc de peó 0,50 punts per any ..»

Fonaments de dret.

Article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de els administracions públiques, que estableix que les administracions publiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Vist els antecedents i fonaments jurídics esmentats, i vist l'informe emes en data 28 de juny de 2022 per la cap TAG de recursos humans

RESOLC

1.- Esmenar l'errada observada i per tant rectificar en aquest sentit les bases específiques de la convocatòria d'una borsa de feina extraordinària de peons per a la brigada municipal mitjançant concurs per a l'Ajuntament de Manacor, i per tant fer constar que els serveis prestats a l'administració Pública relacionats amb la plaça o lloc convocats, és a un lloc de peó, tal com es fa constar a tota la resta de la redacció de les bases.

2.- Mantenir la data de publicació de la present convocatòria en el BOIB que fou dia 23 de juny de 2022 a tots els efectes per comput de la tramitació, tota vegada que aquest esmena d'errada, no afecta a la seva validesa.

 

(Signat electrònicament: 5 de juliol de 2022)

El regidor delegat especial de Promoció Econòmica Joan Gaià i Mascaró