Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 374640
Esmena errades de transcripció de les bases convocatòria d’una borsa de feina extraordinària de peons per al cementeri municipal publicades en el BOIB núm. 82 de 25 de juny de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret de batlia de data 4 de juliol de 2022 s'ha dictat la següent resolució: 

Antecedentes

1.- Decret de Batlia núm. 2022-2761 de data 21 de juny de 2022 d'aprovació de les bases i la convocatòria d'una borsa de feina extraordinària de peons per al cementeri municipal mitjançant concurs per a l'Ajuntament de Manacor.

2.- Publicació de les bases al BOIB núm. 82 de 25 de juny de 2022

3.- Revisades les bases, s'ha observat dues errades de transcripció:

1- La primera: al títol de la convocatòria publicada en el BOIB núm. 82 s'ha fet constar que el procediment es mitjançant concurs oposició, quan el procediment es per concurs, i així ve especificat dins el text.

2- La segona: a la Base Setena- FASE DE CONCURS, punt 1 diu literalment:

«1.Per serveis prestats a l'Administració Pública relacionat amb la plaça convocats en un lloc d'oficial. 0,50 punts per any...»

Quan en realitat ha de dir:

«1. Per serveis prestats a l'Administració Pública relacionat amb la plaça convocats en un lloc de peó 0,50 punts per any .»

Fonaments de dret.

Article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de els administracions públiques, que estableix que les administracions publiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Vists els antecedents i fonaments jurídics esmentats, i vist l'informe emès en data 1 de juliol de 2022  per la cap Tag de recursos humans

RESOLC

1.- Esmenar les dues errades de transcripció observades a les bases i la convocatòria d'una borsa de feina extraordinària de peons el cementeri municipal mitjançant concurs per a l'Ajuntament de Manacor:

a) En el títol de la convocatòria assenyalar que el procediment és per concurs, tal com es fa constar a la redacció de les bases.

b) A les bases específiques fer constar que els serveis prestats a l'administració Pública relacionats amb la plaça o lloc convocats, és a un lloc de peó, tal com es reflexa a tota la resta de la redacció de les bases.

2.- Mantenir la data de publicació de la present convocatòria en el BOIB que fou dia 25 de juny de 2022 a tots els efectes per comput de la tramitació, tota vegada que aquest esmena d'errada, no afecta a la seva validesa.

 

(Signat electrònicament: 5 de juliol de 2022)

El regidor delegat especial de Promoció Econòmica Joan Gaià i Mascaró