Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 373627
Anunci de cobrança en període voluntari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

María del Carmen Ferrer Torres, Alcaldessa de l´Ajuntament de Santa Eulària des Riu.

FAIG SABER: Que durant els dies hàbils compresos entre el dia 1 d'agost i el dia 7 d'octubre de 2022, ambdós inclosos, estaran posats al cobrament en període voluntari els rebuts corresponents a l´exercici econòmic de 2022 dels tributs municipals següents:

TAXES I PREUS PÚBLICS: Servei de recollida de fems, taules i cadires, quioscs, sanejament, caixers automàtics i guals permanents.

IMPOSTOS: Impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i rústica, IAE empresarial i professional i impost sobre vehicles de tracció mecànica.

Els contribuents podran pagar els deutes a la Recaptació Municipal, situada al carrer de Marià Riquer Wallis 4, baixos, Edifici Polivalent (Santa Eulària des Riu) des de les 8,15 hores fins les 13,30 hores, de dilluns a divendres, durant el termini esmentat.

TELÈFONS ATENCIÓ AL CONTRIBUENT:   971 040 241  /  971 040 249

CORREU ELECTRÒNIC:  recaptacio@santaeularia.com

PAGAMENTS PER INTERNET: www.santaeularia.com

Així mateix, es recorda als contribuents que poden fer ús de la domiciliació de pagament a través d´entitats bancàries col.laboradores. Aquesta comunicació s´haurà de dirigir a l´òrgan recaptatori corresponent almenys dos mesos abans del començament del període recaptatori. En altre cas, tindran efecte a partir del període següent.

El càrrec en compte dels contribuents que hagin domiciliat el pagament dels seus rebuts en entitats bancàries s´efectuarà el dia 1 de setembre de 2022.

ADVERTIMENT: Transcorregut el termini d´ingrés assenyalat, el període executiu s´inicia l'endemà del venciment de l'esmentat termini i determina la meritació dels recàrrecs d'aquest període executiu de l´import del deute no ingressat, la meritació dels interessos de demora que hi  corresponen i des de l´endemà del venciment del deute en període voluntari fins a la data d'ingrés, i l´exigència dels deutes per l´inici del procediment de constrenyiment i, si escau,  les costes que es produeixin.

La qual cosa es comunica per a general coneixement.

 

(Signat lectrònicament: 5 de juliol de 2022)

L'alcaldessa

María del Carmen Ferrer Torres