Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DELEGACIÓ ESPECIAL D'ECONOMIA I HISENDA A LES ILLES BALEARS

Núm. 373198
Anunci de la Delegació d'Economia i Hisenda a les Illes Balears, Servei del Patrimoni de l'Estat, d'inici d'expedient d'investigació patrimonial de l'immoble, solar urbà de 724 m2, identificat com a parcel·la 164 de la Urbanització de Son Ganxo, situat al carrer d’Àries, núm. 16 del terme municipal de Sant Lluís (Menorca – Illes Balears), referència cadastral 8878009FE0087N0001HJ

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Delegació d'Economia i Hisenda a les Illes Balears en escrit de 16 de febrer de 2022, va traslladar a la Direcció General del Patrimoni de l'Estat un expedient de diligències prèvies d'investigació relatiu a l'immoble de què es tracta, amb proposta d'inici d'expedient d'investigació patrimonial.

L'esmentat Centre Directiu, amb data 15 de juny de 2022, ha dictat un acord d'inici d'expedient d'investigació, amb la part dispositiva següent:

"Un cop analitzades les diligències prèvies dutes a terme, s'ha considerat que és d'interès per l'Estat exercir l'acció investigadora sobre l'esmentat immoble, i per tant, aquesta Direcció General ACORDA, a la vista del que disposen els articles 45, 46 i 47 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques, l'inici d'un procediment d'investigació per determinar la possible propietat patrimonial de l'Administració General de l'Estat sobre la següent parcel·la:

Immoble urbà, situat en la Urbanització de Son Ganxo, carrer d'Àries, número 16, parcel·la 164, al terme municipal de Sant Lluís, Menorca, amb una superfície de sòl de 724 m2 i amb referència cadastral 8878009FE0087N0001HJ. Els seus límits són: Sud, carrer d'Escorpi, 22; Est, carrer d'Àries, 18".

D'acord amb els articles 56 i 57 del Reial Decret 1373/2009, de 28 d'agost, pel qual s'aprova el Reglament General de la Llei 33/2003, del Patrimoni de les Administracions Públiques, una còpia de la publicació d'aquest anunci es remetrà a l'Ajuntament del municipi abans indicat per a la seva exposició al tauler d'edictes durant un termini de quinze dies. Així mateix serà publicat a la WEB del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública. En el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la finalització del termini d'exposició, podran les persones afectades per l'expedient al·legar per escrit davant aquesta Delegació tot allò que tinguin per convenient i aportar els documents en què fonamentin les seves al·legacions, així com proposar proves.

 

(Signat electrònicament: 20 de juny de 2022)

El delegat d'Economía i Hisenda Luis Antonio Bachiller García