Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 371430
Resolució de la secretària general de la Conselleria de Salut i Consum de 30 de juny de 2022 per la qual s’estableix el règim de suplència de la cap del Departament de Gestió Econòmica en els supòsits d’absència, malaltia o vacant

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució de la secretària general de la Conselleria de Salut de 24 de juny de 2013 (BOIB núm. 95, de 06-07-2013) es va establir el règim de suplència de la cap del Departament de Gestió Econòmica en els supòsits d'absència, malaltia o vacant.

2. Aquesta Resolució va ser modificada per la Resolució de la secretària general de la Conselleria de Salut de 22 de juny de 2018 (BOIB núm. 80, de 28-06-2018), per tal d'adaptar aquest règim de suplència a la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, aprovada per l'Acord del Consell de Govern de 8 de juny de 2018. Així, amb aquesta modificació s'establia un ordre a l'hora de suplir la cap del Departament de Gestió Econòmica en el cas d'absència, malaltia o vacant, de manera que l'exercici de les funcions d'aquesta unitat administrativa corresponien, per aquest ordre, al cap o a la cap del Servei de Contractació, al cap o la cap del Servei de Gestió Econòmica i en darrer lloc al cap o la cap del Servei de Finançament i Seguiment d'Inversions.

3. No obstant això, per raons d'eficiència administrativa es considera més oportú que la suplència de la cap del Departament de Gestió Econòmica es dugui a terme per part de les unitats administratives dependents d'aquest Departament, en funció de la matèria sobre la qual s'hagi de suplir. Així, per tant, es fa necessari dictar de bell nou una resolució en la qual s'estableixi aquest criteri a l'hora de suplir la cap del Departament de Gestió Econòmica. Malgrat això, de manera subsidiària i per als casos en què no sigui possible seguir aquest criteri, s'estableix per a la suplència de la cap del Departament de Gestió Econòmica un ordre entre les unitats administratives esmentades.

Fonaments de dret

1. L'article 13 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. Els articles 6.3, 32 i 33.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 3.2 de l'Ordre de la consellera de Salut de 12 de juliol de 2016 per la qual s'aprova l'atribució de funcions als llocs de feina de la Conselleria de Salut i del Servei de Salut de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Establir que, en els supòsits d'absència, malaltia o vacant de la cap del Departament de Gestió Econòmica, l'exercici de totes les seves funcions, pròpies o delegades, corresponen a les persones següents:

  • Al cap o la cap del Servei de Gestió Econòmica, en el cas dels assumptes relatius a la gestió econòmica i pressupostària. 
  • Al cap o la cap del Servei de Contractació, en el cas dels assumptes relatius a la contractació administrativa.
  • Al cap o la cap del Servei de Finançament i Seguiment d'Inversions, en el cas dels assumptes relatius al finançament sanitari.

2. Quan no sigui possible la suplència de la cap del Departament de Gestió Econòmica en la forma que estableix l'apartat anterior, el règim de suplència es durà a terme, amb independència de la matèria a què es refereixi, en l'ordre següent:

  • El cap o la cap del Servei de Gestió Econòmica.
  • El cap o la cap del Servei de Contractació.
  • El cap o la cap del Servei de Finançament i Seguiment d'Inversions.
 

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 30 de juny de 2022

La secretària general Guadalupe Pulido Román