Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 368789
Acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s'accepta la donació a favor del Servei de Salut de les Illes Balears d’un equip Sudoscan® valorat en 19.965 € per ser destinat a l’Hospital Universitari Son Llàtzer (Exp. PATRIM 19/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 5 de juny de 2021 el director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer sol·licita informació per tramitar l'expedient de donació de l'equip Sudoscan®.

2. La memòria justificativa de data 28 de juny de 2021, signada per la doctora Inés Losada López, estableix que tracten individus portadors asimptomàtics de la mutació V50M-TTR que no han desenvolupat la malaltia i els pacients diagnosticats de ATTRv [text original]:

El Sudoscan® permite la realización de una prueba no invasiva de forma rápida, pues únicamente son necesarios unos minutos, para valorar l disfunción autonómica, uno de los indicadores tempranos de desarrollo de esta patología así como también indicador de progresión. Por este motivo, todos los individuos en seguimiento de la consulta monográfica de ATTRv podrían beneficiarse de la cesión de este equipo al Hospital Universitario Son Llàtzer.

[...]

Este equipo no requiere de ningún material fungible para ser utilizado y dispone de un sistema de autocalibración, por lo que no es necesario contratar ningún servicio de mantenimiento [...].

3. El 23 de juliol de 2021 s'emet la Resolució d'inici de l'expedient d'acceptació de la donació que fa Pfizer, SLU, al Servei de Salut de les Illes Balears i amb destinació a l'Hospital Universitari Son Llàtzer d'un equip Sudoscan®.

4. El 23 de novembre de 2021, Pfizer, SLU, ofereix la donació de l'equip MIM-Sudoscan2, de la casa Impetomedical.

5. El 27 de novembre de 2021 se sol·licita l'informe de valoració de tecnologies a la CITEC/CVIT.

6. El subdirector de Compres i Logística, en data 24 de maig de 2022, considera que la donació és procedent.

7. En l'expedient consta la documentació següent:

  1. Documentació acreditativa de Pfizer, SLU, i la seva representació.
  2. Factura de compra per Pfizer, SLU, de l'equip amb la referencia MIM-Sudoscan2 per un valor de 19.965 €.
  3. Fulletó de Sudoscan®.

8. El 9 de juny de 2022 el subdirector de Pressuposts i Control de la Despesa emet l'informe favorable.

9. L'article 6 j) del Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts del Servei de Salut de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Direcció acceptar les donacions a favor del Servei de Salut.

Per tot això, el Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears adopta el següent

Acord

  1. Autoritzar l'acceptació de la donació de Pfizer, SLU a favor del Servei de Salut de les Illes Balears d'un equip Sudoscan® valorat en 19.965 € per ser destinat a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

  2. Assenyalar que l'acceptació de la donació no implica que el Servei de Salut de les Illes Balears assumeixi cap obligació envers el donant ni constitueix un incentiu per a la recomanació, compra o venda d'altres productes del donant.

  3. Facultar el director general del Servei de Salut per signar tots els documents relatius a la donació que siguin pertinents.

  4. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb l'article 41 de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 15 de juny de 2022

La presidenta del Consell de Direcció

Patricia Gómez Picard