Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 368628
Preu públic del Consell Insular d’Eivissa en relació amb la realització d’un campament d’exploradors organitzat pel Departament d’Esports i Joventut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que a la reunió ordinària de data 20 de juny de 2022, la Comissió de Govern del Consell Insular d'Eivissa va aprovar, amb la declaració prèvia d'urgència, la següent proposta:

«Proposta del conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica i Joventut, en relació amb l'acord del preu públic per a la realització del campament d'exploradors organitzat pel Consell Insular d'Eivissa, exp. TAO 2022/3773B

.../...

PROPOSTA

PRIMER.- Aprovar l'establiment del preu públic i l'acord regulador del mateix que segueix:

ACORD REGULADOR DEL PREU PÚBLIC PER LA REALITZACIÓ DEL CAMPAMENT D'EXPLORADORS

Article 1 Fonament i objecte

Aquesta entitat local, en ús de les facultats atorgades als articles 41 a 47, 148 i 157 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, estableix el present preu públic a satisfer per a la realització del “Campament Exploradors”.

Article 2 Fet imposable

Constitueix el fet imposable d'aquest preu públic l'assistència al “Campament Exploradors” organitzat pel Consell Insular d'Eivissa.

Article 3 Obligats al pagament

Estan obligats al pagament del preu públic regulat a aquest Acord, les persones físiques que assisteixin al “Campament Exploradors” organitzat pel Consell insular d'Eivissa.

Article 4 Quantia

La quantia del preu públic regulat a aquest acord serà de 350,00 €.

Article 5 Naixement i extinció de la obligació de pagament

La obligació de pagar el preu públic neix des del moment en que s'inicii la prestació del servei, o la realització de l'activitat. S'enten que s'inicia la seva prestació des del moment en què es formalitza la inscripció al “Campament Exploradors”.

Article 6 Normes de gestió

1. El pagament del preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i es farà efectiu en el moment de formalitzar la inscripció al campament.

2. Correspon al Departament d'Esports i Jovintut en coordinació amb la Tresoreria, facilitar als usuaris el document d'ingrés i realitzar el seguiment del mateix com a justificant del dret al servei.

Article 7 Normes complementàries

En tot allò no previst al present text regulador i que faci referència a l'aplicació, gestió, liquidació, inspecció i recaptació d'aquest preu públic, s'estarà a allò previst a la Llei General Pressupostària i demés legislació de caràcter local i general que li sigui d'aplicació, en especial el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, la Llei 8/1989, de Taxes i Preus Públics i el Reglament General de Recaptació.

Article 8 Entrada en vigor

El present preu públic i el seu acord regulador, entrarà en vigor el dia següent al de la publicació del seu text íntegre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i continuarà en vigor fins a la seva modificació o derogació.

.../...»

D'acord amb l'article 22.1a de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, i amb l'article 114.1c de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, aquest acord posa fi a la via administrativa i, segons el previst als articles 123 i 124 d'aquesta darrera llei, s'hi pot interposar potestativament recurs de reposició en el termini d'un mes comptador des del dia següent al de la seua publicació, o ser impugnat directament davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu (davant els jutjats contenciosos administratius de Palma) en el termini de dos mesos comptadors a partir del dia següent al de la seua publicació, tot d'acord amb l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Eivissa, 1 de juliol de 2022

El conseller d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut Salvador Losa Marí