Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 362667
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca de 20 de juny de 2022, relatiu a l’aprovació inicial de l’expedient de mutació demanial subjectiva de l’immoble denominat Casa de Cultura de Ciutadella, ubicat al C/Hospital de Santa Magdalena d’aquest municipi a favor de l’Ajuntament de Ciutadella (exp. 0838-2019-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment pel Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter ordinari de 20 de juny de 2022, l'expedient de mutació demanial subjectiva de l'immoble denominat Casa de Cultura, ubicat al carrer Hospital de Santa Magdalena, 1 de Ciutadella de Menorca i la seva afectació a l'Ajuntament de ciutadella, es fa públic que l'esmentat expedient romandrà de públic manifest en aquest Consell Insular de Menorca (Plaça de la Biosfera, 5 de Maó, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores), durant el termini d'um mes, comptat a partir del dia següent al de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que durant l'esmentat termini les persones interessades puguin presentar els suggeriments i les al·legacions que considerin convenients. En el cas que no es presentessin al·legacions, es fa constar expressament que s'entén elevat a definitiu l'acord fins aleshores provisional, i una vegada formalitzat el canvi de titularitat, incorporar a l'inventari del Consell Insular de Menorca.

 

Maó, 28 de juny de 2022

Per delegació de la presidenta, La secretària Rosa Salord Olèo (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)