Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 359703
Extracte de la Resolució de Batlia número 529 de dia 28 de juny de 2022, per la qual s’aproven la convocatòria i les bases que regeixen la concessió de beques de l’Ajuntament des Mercadal de pràctiques professionals i formatives per al període estival de l’exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

  • (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/636117)

Primer. Persones beneficiàries de les beques

Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir (en la data d'acabament del termini per presentar sol·licituds i durant tot el procés selectiu) els requisits següents:

  1. Ésser estudiant durant el curs 2021/22 d'Educació Secundaria Obligatòria, en el cas de les beques de Festes i Cultura, Batxillerat en el cas de la beca de Biblioteca, en el cas de la beca de Joventut, també és necessari el títol de monitor de temps lliure, a part de l'Educació Secundaria Obligatòria. I un Cicle formatiu de grau superior per a les beques d'Educació.
  2. No tenir cap malaltia o discapacitat física que impedeixi totalment o parcialment el desenvolupament correcte de les funcions.
  3. No estar sotmès a cap de les circumstàncies que determinen la impossibilitat d'obtenir la condició de persona beneficiària de les subvencions públiques recollides en l'article 13.2 de la LGS

Segon. Objecte i finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió, segons les bases reguladores incloses en la base 17ena de les Bases d'Execució del Pressupost de 2022, aprovat pel Ple de 26 de gener de 2022 i publicat definitivament en el BOIB núm. 15, de 29 de gener de 2022, de les beques per a la realització d'una sèrie de treballs i/o estudis per part d'estudiants d'algun dels següents nivell d'estudis: Cicle formatiu de grau mitjà, Cicle formatiu de grau superior, batxillerat, Estudis Oficials de Grau, qualsevol Títol Propi Universitari o estudis oficials d'idiomes.

La finalitat d'aquestes beques és proporcionar als estudiants que hi participin una formació bàsica i professional que els possibiliti incorporar-se a la vida activa o continuar amb els seus estudis.

Tercer. Bases reguladores:

Les bases de la convocatòria i l'Ordenança general reguladora de la concessió de subvencions, aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament des Mercadal de dia 11 d'octubre de 2005 i publicada l'aprovació definitiva i el text íntegre en el BOIB nº. 189, de 17 de desembre de 2005.

Quart. Import

La dotació màxima de cadascuna de les beques serà de 825 €. Aquestes seran ateses amb càrrec a l'aplicació pressupostària 90.326.48100 del Pressupost General de 2022, amb un import màxim conjunt de 5.775 €. La convocatòria es podrà tramitar fins a l'adjudicació, restant el reconeixement de l'obligació condicionada a l'existència de crèdit suficient.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Fins dia 10 de juliol de 2022

Es Mercadal, 28 de juny de 2022

El batle Francesc Ametller Pons