Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 358620
Convocatòria subvencions en matèria de premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà curs 2021/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la resolució del dia 19 d'abril de 2022 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en matèria de premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà curs 2021/2022

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/621815)

Primer. Persones beneficiàries

Poden optar a aquests premis las i els estudiants que compleixin els següents requisits:

- Haver cursat en el curs 2021/2022 els estudis de 2n de batxillerat o 2n de cicle formatiu de grau mitjà en qualsevol centre docent públic, concertat o privat.

- Estar empadronat o empadronada al municipi d'Eivissa a data 31 de desembre de 2021.

- No haver complit els 31 anys a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l'Ajuntament d'Eivissa dels premis als millors expedientes acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà del municipi d'Eivissa per al curs 2021/2022.

Per poder participar en aquesta convocatòria, cal que la nota mitjana de batxillerat o cicle formatiu sigui igual o superior a 8,00.

Tercer. Bases reguladores

Les bases especifiques reguladores dels premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà estan publicades en el BOIB núm. 54 de data 24 d'abril de 2021, a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es) i a la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es).

Quart. Import

Per als premis objecte d'aquesta convocatòria es destinarà la quantitat màxima de 13.000,00 € finançada a càrrec de la partida pressupostària 2022 33700 48100 destinada a beques i premis de Joventut del vigent pressupost de la corporació.

El premi consisteix en 500 € per a cada premiat o premiada. S'atorgaran un màxim de vint-i-sis premis: tretze premis per a les i els alumnes de batxillerat i tretze premis per a les i els alumnes de cicle formatiu de grau mitjà.

En cas que no es cobreixin la totalitat dels premis de batxillerat o de cicle formatiu, poden atorgar-se independentment del fet que els estudis cursats siguin de batxillerat o cicle formatiu.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present  convocatòria en el BOIB. 

Eivissa, document signat electrònicament (8 de juny de 2022) El regidor delegat (Ricardo Cliville Vila)