Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 356942
Aprovació modificació de la Relació Llocs de Treball de l'Ajuntament de LLoseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per el general coneixement es fa saber que, en sessió plenària del 22 de juny de 2022, es va adoptar el següent acord:

EXPEDIENT 482/2022

Favorable

Tipus de votació: Ordinària

“El 14 de juny de 2022, el Sr. Batle de l'Ajuntament de Lloseta va aprovar la Provisió d'Inici per, per la que s'iniciava el procediment de modificació de la Relació de Llocs de Treball. En ella s'exposa que arrel de la aprovació del Decret 2021-0874, que aprovava la Oferta Pública d'Ocupació (BOIB núm. 176/2021, de 25 de desembre de 2021), sorgirà l'execució dels diferents procediments extraordinaris d'estabilització.

Es necessari comptar amb un organigrama i per tant, una Relació de Llocs de treball que reflecteixi al màxim la realitat de l'Ajuntament de Lloseta i que permeti una distribució eficaç dels recursos humans de cara al futur. Per això, sorgeix la necessitat de modificació de la Relació de Llocs de Treball.

Vist l'informe del Secretari i la TAG de Recursos Humans, proposa una sèrie de modificacions en alguns llocs de treball i exposa el règim jurídic d'aquestes. De manera breument resumida, els canvis que es proposen son els següents:

1er. Creació de tres figures de Responsables amb les retribucions que es detallen en l'informe de fiscalització que forma part del present expedient. El sistema de provisió serà la lliure designació amb convocatòria pública, amb el requisit de trobar-se ocupant una plaça dintre de la respectiva àrea a la que correspon la responsabilitat, les figures son:

  • Responsable dels serveis de manteniment
  • Responsable dels serveis de neteja
  • Responsable dels serveis de la piscina

2n. Aprofitant la jubilació de la persona que ocupa actualment aquest lloc de treball, procedir a la modificació de la Fitxa “Cap de Negociat de Secretaria” i conversió en “Administratiu/va”.

3er. Modificar la Fitxa “Treballador/a Social Director/a Centre de Dia”, i conversió en “Treballador/a Social”.

4t. Modificació de la Fitxa “Ordenança Notificador/a”. En aquest cas s'estaria produint una funcionarització del lloc de treball seguint les exigències de la normativa, tal com s'exposa en l'informe de Secretaria i RRHH.

5è. Conversió de la Fitxa “Cap de Brigada” en “Oficial 1ª” de Brigada. Novament, la persona que actualment ocupa aquest lloc de treball es jubila recentment, per el que en cap cas podria afectar-li negativament aquest canvi.

6è. Modificació de les Fitxes “Monitor Coordinador/a Piscina” i “Monitor Responsable de manteniment”, i convertir-les en “Monitor/a Piscina”.

7è. Canviar l'enumeració de les Fitxes del document de la Relació de Llocs de treball.

Aquestes modificacions permetran a l'Ajuntament, comptar amb un desplegament dels llocs de treball molt més homogeni, el que també facilitarà l'execució dels procediments d'estabilització, així com la mobilitat dels treballadors de manera interna una vegada aquests finalitzin. Per altra banda, la creació de llocs de responsabilitat per lliure designació, permet la designació de les persones en relació a les necessitats reals del servei i la confiança amb el Regidor/a encarregat de l'àrea.

Vist que després de dues Meses de Negociació amb els representants dels treballadors els dies 16 de juny de 2022 i 20 de juny de 2022, s'arriba a un acord parcial sobre els canvis a executar. No hi ha acord en relació a la creació de tres llocs de treball de responsable, ni amb la modificació del lloc de treball “Monitor Coordinador/a Piscina”. Per la resta, sí hi ha acord amb els Delegats de Personal, tal com s'exposa en les actes de les respectives meses.

D'acord amb les competències del Ple de l'Ajuntament de Lloseta, establertes per l'Article 22.2,i) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, es proposa l'adopció del següent

ACORD

PRIMER. Aprovar la modificació de la RLLT de l'Ajuntament de Lloseta amb la creació i modificació de places segons l'indicat en la present, i en l'informe del Secretari i TAG de RRHH.

SEGON.- Modificar la plantilla del personal de l'Ajuntament de Lloseta.

TERCER.- Sotmetre l'acord a informació pública per el termini de 15 dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, durant aquest termini els interessats podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin pertinents. Si transcorregut aquest termini no s'han presentat al·legacions, s'entendrà elevat a definitiu l'acord d'aprovació inicial.

QUART.- Remetre l'acord definitiu a l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears”

 

Lloseta, document signat electrònicament (27 de juny de 2022

El batle Jose Maria Muñoz Perez)