Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 354446
Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual es nomenen membres de la Comissió de Selecció Interna de la convocatòria d’ajudes de formació de professorat universitari (FPU) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 2 d'abril de 2022 (BOIB núm. 45) es va publicar la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual es convoquen ajudes de formació de professorat universitari (FPU) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat, així com les corresponents subvencions per a taxes acadèmiques.

2. A l'apartat tretzè: Avaluació i selecció. Criteris objectius i de preferència que han de regir la concessió dels ajuts, al punt 5, subapartat e, estableix que la Comissió de Selecció Interna ha d'estar integrada per tres experts designats pel conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

Fonaments de dret

1. Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual es convoquen ajudes de formació de professorat universitari (FPU) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat, així com les corresponents subvencions per a taxes acadèmiques (BOIB núm. 45 de 2 d'abril de 2022).

2. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar membres de la Comissió de Selecció Interna de la convocatòria d'ajudes de formació de professorat universitari (FPU) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat al Dr. Miguel Ángel Roca Bennasar (Catedràtic d'Universitat), al Dr. Pedro Grimalt Servera (Catedràtic d'Universitat), i al Dr. Javier Varona Gómez (Professor Titular d'Universitat).

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (22 de juny de 2022)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura Miquel Company i Pons