Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 351231
Ajuntament de Palma. Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal. Coordinació de platges. Decret serveis mínims dia 24 de juny de 2022 vaga convocada servei municipal de vigilància, salvament i socorrisme platges terme municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució núm. AJT 202211552, de data 22/06/2022, s'ha disposat:

1.- Fixar els serveis mínims consistents en la dotació de socorristes que ha de complir el servei a cada platja del terme municipal de Palma, d'acord amb l'establert als Plans de salvament registrats a la Direcció General d'Emergències i Interior, amb motiu de la vaga convocada el proper dia 24 de juny, de les 10 a les 19 hores, afectant les platges de Palma, Cala Estància, Ciutat Jardí, Can Pere Antoni i  de les 10 a les 19:30 hores a Cala Major i d'acord amb l'informe sobre els serveis mínims que ha de complir el servei de salvament, rescat i socorrisme de l'Ajuntament de Palma amb motiu de la vaga proposada:

PLATJA

SOCORRISTES

Cala Major

5

Can Pere Antoni

5

Ciutat Jardi

4

Cala Estància

3

Platja de Palma

17

2.- Traslladar la present resolució a l'empresa adjudicatària, així com a la Policia Local, la Direcció General d'Emergències i de Interior de la CAIB, la Direcció General de Treball de la CAIB i altres organismes competents.

3.- Publicar al BOIB la present resolució.”

El que es publica per general coneixement. L'expedient es troba disponible a les dependències de l'àrea de Medi Ambient, carrer Joan  Maragall, núm. 3, 1ª planta, de Palma.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'1 mes comptat des de l'endemà de la notificació o publicació, d'acord amb el què disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en elt ermini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació o publicació, d'acord amb el què estableixen els articles 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que s'hi pugui interposar qualsevol altre recurs que es consideri oportú.

 

Palma, 22 de juny de 2022

La cap del servei Francisca Cirer Oliver