Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 349969
Aprovació definitiva de l’ordenança fiscal reguladora del preu públic pel servei de publicitat en publicacions editades per l’Entitat Local Menor de Palmanyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta Veïnal de data 29 d'abril de 2022 es va aprovar provisionalment l'ordenança municipal reguladora del preu públic pel servei de publicitat en publicacions editades per l'Entitat Local Menor de Palmanyola, la qual va ser publicada al BOIB núm. 59, de 5 de maig de 2022.

Havent transcorregut els 30 dies d'informació pública sense que s'hagin presentat reclamacions o esmenes, el present acord queda elevat automàticament a definitiu.

Ordenança fiscal reguladora del preu públic pel servei de publicitat en les edicions publicades per l'Entitat Local Menor de Palmanyola

Article 1.- Concepte

L'Entitat Local Menor de Palmanyola, de conformitat amb l'establert en els articles 41-47 del Text Refós de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, aprova la present ordenança reguladora del preu públic pel servei de publicitat en les edicions publicades per l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Article 2.- Normes generals

No s'admetrà la publicació de cap tipus d'informació o anuncis que vulnerin l'establert en qualsevol dels drets fonamentals de la Constitució Espanyola i, en especial, qualsevol publicació que atenti contra el principi d'igualtat per qualsevol causa de edat, sexe, ideològica, etc.

L'Entitat Local Menor de Palmanyola es reserva el dret d'admissió de qualsevol tipus de publicitat.

Article 3.- Obligats

Estaran obligats al pagament del citat preu públic les persones, físiques o jurídiques, que facin ús del citat servei mitjançant la sol·licitud d'inclusió d'anuncis, propaganda, publicacions i altres anàlogues a les publicacions efectuades per l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

S'exceptua de pagament a les associacions sense ànim de lucre degudament inscrites en el registre municipal.

Article 4.- Quantia

L'import del preu públic, IVA inclòs, serà el següent:

Dimensions a la página

Import

6 X 9 = (1/4 pág.)

50 €

12,5 X 9 = (1/2 pág.)

80 €

12,5 X 18 = (1 pág.)

100 €

Article 5.- Gestió del preu públic

La meritació del preu públic es produeix amb la sol·licitud de la inclusió de la publicitat, anunci o altres anàlogues en les edicions de publicitat realitzades per l'Entitat Local Menor de Palmanyola. Així mateix, amb la sol·licitud s'entén iniciada l'obligació de pagament dels preus establerts en la present ordenança.

No es realitzarà cap publicació que no hagi estat prèvia i íntegrament abonada per l'obligat,

La sol·licitud s'efectuarà mitjançant qualsevol dels mètodes expressats a l'article 16. 4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú, sense perjudici dels subjectes obligats a comunicar-se electrònicament.

Disposició final

Aquesta ordenança entrarà en vigor un cop hagi estat publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i hagi transcorregut el termini indicat en l'article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases del règim local.

 

Palmanyola, 21 de juny de 2022

El batle Arnaldo Francisco Llinàs Quintana