Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 349898
Modificació de crèdits n. º 01/2022 del Pressupost en vigor, en la modalitat de modificació del pressupost de despeses per mitjà de transferències entre aplicacions pressupostàries i de crèdits extraordinaris finançats amb baixes per anul·lació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de data 16 de juny de 2022 de l'Ajuntament de Deià pel qual s'aprova inicialment l'expedient de modificació de crèdits n. º 01/2022 del Pressupost en vigor, en la modalitat de modificació del pressupost de despeses per mitjà de transferències entre aplicacions pressupostàries i de crèdits extraordinaris finançats amb baixes per anul·lació.

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 16 de juny de 2022, va acordar l'aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdit n.º 01/2022.

Aprovat inicialment l'expedient de modificació de crèdit per Acord del Ple de data 16 de juny de 2022, en compliment del que es disposa en l'article 169.1 per remissió del 177.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet a informació pública pel termini de quinze dies, a comptar des de l'endemà al de publicació del present anuncio en aquest Butlletí Oficial de la Província.

Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament

  • [http://ajdeia.sedelectronica.es].

Si transcorregut dit termini no s'haguessin presentat al·legacions, es considerarà aprovat definitivament dit Acord.

 

A Deià, a la data de la signatura electrònica (21 de juny de 2022)

El batle Luís Enric Apesteguia Ripoll