Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 349683
Aprovació de les bases reguladores de l'atorgament de subvencions als desplaçaments dels clubs, esportistes , arbitres i entrenadors i entrenadores de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter Ordinari de 17 de juny de 2022, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

(...)

PRIMER.- Aprovar la convocatòria i les Bases de l'atorgament de subvenciones als desplaçaments dels clubs, esportistes, arbitres i entrenadors i entrenadores de Formentera amb una dotació de70.000 euros amb càrrec de la partida pressupostària 2022.341.48000.01 les quals consten adjuntes a aquest document com ANNEX I.

SEGON.- Publicar les Bases presents al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera i a la pàgina web d'aquesta Administració als efectes legals oportuns.

TERCER.- Obrir un termini per a la presentació de sol·licituds segons el previst a la base quarta de la present convocatòria.

 

ANNEX 

BASES REGULADORES DE L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS ALS DESPLAÇAMENTS DELS CLUBS, ESPORTISTES, ARBITRES I ENTRENADORS I ENTRENADORES  DE FORMENTERA

Article 1

Objecte

L'objecte de les presents bases és establir les normes que han de regir la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a donar suport econòmic als clubs esportius amb seu a Formentera, a esportistes, arbitres i entrenadors empadronats en aquest municipi, en concepte d'ajuda a les despeses de desplaçament per l'assistència a campionats oficials d'àmbit insular, autonòmic, nacional o internacional i a cursos de formació.

Els desplaçaments que són objecte d'aquesta subvenció, són els desplaçaments d'equips, esportistes, (amb acompanyant en el cas de ser menors), arbitres i formació per als entrenadors dels clubs, des de Formentera a fora de l'illa.

Es podran subvencionar desplaçaments, en els següents casos:

  • Per als equips i esportistes, sempre que siguin per disputar campionats o competicions oficials d'àmbit insular, autonòmic, nacional o internacional, que es trobin recollides en el calendari anual de la Federació Autonòmica, nacional o internacional corresponent.
  • Per als arbitres, sempre i quan l'organització de la competició obligui al club a portar un àrbitre.
  • Per als entrenadors, sempre i quan estiguin donats d'alta en el club i siguin cursos per seguir formant-se o per aconseguir una titulació oficial nova o superior.

En circumstàncies especials, es podran valorar campionats o tornejos no oficials, quan tingui un caràcter mediàtic important (Torneig Brunete, Copes Internacionals, . . . )

Quedaran expressament exclosos de rebre subvenció, aquelles trobades o tornejos de caràcter no oficial o aquells que, tot i ser oficials, tinguin caràcter amistós o de preparació.

En correspondència amb els paràgrafs anteriors, són subvencionables els següents conceptes:

Clubs esportius, esportistes individuals i arbitres

  • Despeses de desplaçament des de Formentera a la resta del territori nacional per a l'assistència a Campionats oficials d'Espanya, d'Europa i del món, així com per les competicions oficials de caràcter nacional.
  • Despeses de desplaçament des de Formentera a altres illes de la comunitat autònoma de les Illes Balears per a l'assistència a competicions oficials.

Entrenadors

  • Despeses de desplaçament des de Formentera a la resta del territori nacional i altres illes de la comunitat autònoma de les Illes Balears per a l'assistència de cursos de formació.

A efectes d'aquestes bases, es consideraran campionats oficials a aquells que es desenvolupen amb la finalitat de titular al guanyador com a campió nacional, regional o provincial, i aquelles competicions que, mitjançant fases, són necessàries per aconseguir la classificació per a les fases finals d'aquests campionats. Sota els mateixos efectes es consideraran competicions oficials, les que es desenvolupen amb la finalitat de titular al guanyador com a campió de copa o campió o guanyador d'una divisió o grup.

Article 2

Dotació econòmica

Les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, són a càrrec de la partida pressupostària 2022.1.341.48000.01 dels pressupostos generals del Consell Insular de Formentera, per l'exercici pressupostari de l'any 2022, amb una cobertura de 70.000€.

Article 3

Requisits generals de les persones sol·licitants

Podran ser beneficiaris de les subvencions que regulen les presents bases:

  • Els clubs esportius de Formentera degudament inscrits en el Registre d'Entitats Esportives de Balears, per als equips, esportistes, arbitres i entrenadors que hi pertanyen.
  • Per a esportistes empadronats, amb una antiguitat igual o superior a 2 anys, en el municipi de Formentera, on aquest assumeixi les despeses de desplaçament, competint en representació d'una federació nacional, d'una federació regional o d'un club esportiu.
  • En el cas que el desplaçament sigui realitzat per un menor d'edat, s'entendrà per beneficiari de la subvenció la persona major d'edat que tengui la representació legal del mateix (pare, mare, tutor, etc.)

No podran ser beneficiaris de les subvencions:

  • Els Clubs esportius que ja reben subvenció per part d'alguna de les administracions públiques par al desplaçament dels equips o esportistes.
  • Els clubs esportius, esportistes, arbitres o entrenadors que, vençut el termini acordat, tinguin pendent la justificació de qualsevol altra subvenció.
  • Els desplaçaments que ja estiguin subvencionats pel Govern de les Illes Balears, com són les finals Escolars.
  • Els entrenadors o arbitres que no estiguin donats d'alta en un club de Formentera i que no estiguin en el teixit esportiu del club.

Article 4

Lloc i termini de presentació

Les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida, es dirigiran al Consell Insular de Formentera, i es presentaran en el Registre General de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC/OVAC) del Consell Insular de Formentera, al carrer de Ramon Llull núm. 6, Sant Francesc Xavier, Formentera.

Aquesta convocatòria es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), en el Tauler d'anuncis de l'OAC, en la pàgina web de la Corporació: www.consellinsulardeformentera.cat.

Les sol·licituds podran presentar-se, durant el termini de 15 dies naturals, des de l'endemà de la publicació d'aquestes bases al BOIB.

En cas d'atorgament de la subvenció, si per part del Consell Insular de Formentera es tingués coneixement de la falsedat en alguna de les dades en els documents requerits, implicarà la revocació immediata de la subvenció, sense perjudici que s'iniciïn aquelles altres mesures legals que s'estimin oportunes La presentació de les sol·licituds, presumeix l'acceptació expressa de l'establert en aquesta convocatòria.

No s'admetran a tràmit aquelles sol·licituds que es presentin fora del termini establert, resolent-se'n la no admissió, que serà notificada als interessats d'acord amb articles 40 a 43 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En cas de no reunir la sol·licitud tota la documentació exigida, o la presentada tingués algun defecte formal, l'Àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera requerirà als sol·licitants perquè en el termini màxim i improrrogable de deu dies naturals esmenin la falta o aportin els documents preceptius, comunicant-los que si així no ho fessin, se'ls tindrà per desistits de la seua sol·licitud, prèvia resolució, que haurà de ser dictada en els termes previstos en l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Article 5

Documentació que ha d'aportar-se

Juntament amb la sol·licitud , la documentació a presentar pels sol·licitants ha d'estar degudament signada pels representants legals del club esportiu i amb el segell (quan sigui un club esportiu)

Aquesta documentació serà la següent:

En el cas de persones físiques:

  • Fotocòpia del DNI o fotocòpia del NIE
  • Llicència Federativa en vigor
  • Volant d'empadronament del sol·licitant
  • Calendari esportius
  • Declaració responsable (Annex IV)
  • Comte Justificatiu simplificat de les activitats subvencionables (Annex II)

En el cas de persones jurídiques:

  • Fotocòpia del CIF de l'entitat.
  • Fotocòpia del DNI o fotocòpia del NIE del representant
  • Compte Justificatiu Simplificat de les activitats subvencionables (Annex II)
  • Declaració jurada de que rep o preveu rebre subvencions d'altres administracions públiques, per al desplaçament objecte d'aquesta subvenció (Annex I)
  • Autorització per obtenir les dades fiscals (Annex III)
  • Declaració Responsable (Annex IV)
  • Calendari de la competició.

Els models i annexos es poden obtenir al portal web de l'àrea d'Esports Consell de Insular de Formentera (www.consellinsulardeformentera.cat) o a les dependències del Poliesportiu Antoni Blanc del Consell de Formentera.

Si algun dels documents exigits, ja estigués en poder de l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, el sol·licitant de la subvenció podrà acollir-se al que estableix l´article 13 de la Llei 39/2015, d´1 d´octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sempre que no hagin transcorregut més de 5 anys des de la finalització del procediment i no havent sofert cap modificació des de la seva aportació.

Article 6

Conceptes i activitats subvencionable

Seran objecte de subvenció els conceptes i els desplaçaments que corresponguin exclusivament als desenvolupats en el període entre novembre i desembre de l'any 2020 i de gener a l'octubre de l'any 2021.

El Consell Insular de Formentera subvencionarà un màxim del 90% del cost, únicament dels conceptes i desplaçaments que a continuació es relacionen:

Conceptes subvencionables/dia:

  • Desplaçaments des de Formentera a la península Ibèrica, excloent la comunitat autònoma de Balears: el màxim del 90% de 275€ per persona i desplaçament.

  • Desplaçaments des de Formentera a competicions internacionals i a la península Ibèrica en competicions internacionals: un màxim del 90% de 320€ per persona i desplaçament.

  • Desplaçaments provincials, és a dir, des de Formentera a Mallorca i Menorca: un màxim del 90% de 118€ per persona i desplaçament.

  • Desplaçaments terrestres, per poder arribar a la seu de competició a Eivissa, Mallorca i Menorca: un màxim del 90% de 220€ per desplaçament.

  • Desplaçaments terrestres des de un aeroport de la Península Ibèrica a la seu de competició: un màxim del 90% de 96€ per persona i desplaçament.

  • Desplaçaments entre les Pitiüses, és a dir, des de Formentera a Eivissa:

  • Dietes dels esportistes: un màxim del 90% de 24€ per persona (dinar i sopar).

  • Pernoctacions per la duració de les competicions: un màxim del 90% de 50€ per persona nit.

  • Pernoctacions per causes alienes de la expedició: un màxim del 90% de 50€ per persona nit

  • Lloguer de cotxe: un màxim del 90% de 55€ per dia.

  • Lloguer de material específic per la competició: (pneumàtiques, bicicletes, boles de tennis...). Aquest lloguer, serà justificable sempre i quan sigui més barat el lloguer del material en el lloc de competició que traslladar-lo des de Formentera.

  • Desplaçaments d'1 tècnic per cada 5 esportistes en esport individual.

  • Desplaçaments d'1 tècnic per cada 10 esportistes en esport col·lectiu.

Article 7

Comissió avaluadora

Es constituirà una Comissió Avaluadora formada pels següents membres:

  • President/a:  Tècnic/a d'Esports del Consell Insular de Formentera.
  • Secretari/ària: lletrat/da  dels Serveis Jurídics del Consell Insular de Formentera
  • Vocals:
  • Coordinadora del Poliesportiu
  • Coordinador del Centre d'Esports Nàutics..

Són funcions d'aquesta Comissió:

  • Examinar les sol·licituds, i la documentació adjunta.
  • Analitzar i valorar les sol·licituds d'acord amb els criteris de valoració establerts a les bases.
  • Formular informe proposta de concessió o denegació de les subvencions, degudament motivat, que ha de servir de base per elaborar la resolució.
  • Qualsevol altre que exigeixi aplicació d'aquestes bases.

Article 8

Obligacions dels beneficiaris

Els beneficiaris de les subvencions queden obligats a:

1. Complir els requisits exigits en les presents bases.

2. Justificar la utilització dels fons públics rebuts.

3. Comunicar a l'òrgan competent, l'import dels ajuts econòmics rebuts de qualssevol entitats públiques, dirigits a la mateixa activitat per a la qual s'ha sol licitat aquesta subvenció.

4. Comunicar a l'òrgan competent les alteracions que es produeixin en les circumstàncies i requisits tinguts en compte per a la concessió de la subvenció.

5. Facilitar tota la informació que sigui requerida per l'òrgan competent, i sotmetre's a les actuacions de comprovació que es puguin practicar.

 

Article 9

Règim de les subvencions

La concessió de la subvenció es durà a terme mitjançant el règim de concurrència competitiva.

Les ajudes no generen cap dret a l'obtenció d'altres ajudes en exercicis posteriors, i no es poden al·legar com a precedent.

Les subvencions concedides per aquesta convocatòria són compatibles amb altres ajudes, ingressos o recurs per a la mateixa finalitat procedent de qualsevol altra Administració, ens públic o privat, nacional o de la Unió Europea o d'organismes internacionals. En cap cas, la suma total de les ajudes percebudes podrà ser superior al cost total de l'activitat subvencionada.

S'estableix com a mitjà de notificació de tots els actes de tràmit del present procediment d'atorgament de les subvencions, el tauler d'anuncis de l'OAC, del Consell Insular de Formentera.

Les sol·licituds hauran de referir-se als desplaçaments realitzats dins del període corresponent.

 

Article 10

Òrgan Instructor

L'òrgan instructor del present procediment és l'àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera, que ha de dur a terme les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'ha de dictar resolució, en el marc de l'article 16 Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions.

Article 11

Proposta de Resolució, Resolució definitiva i comunicació a les persones interessades

Amb fonament en l'informe de la Comissió Avaladora, el/la conseller/a de l'àrea d'Esports, elevarà proposta a la Comissió de Govern. Aquesta, com a òrgan competent, és l'encarregada de decidir la concessió o denegació de les subvencions, i expressarà la llista de beneficiaris proposats per a l'atorgament de subvenció i la quantia, així com de les sol·licituds excloses, amb indicació de la causa d'exclusió. Posteriorment el secretari de la Corporació, farà una certificació de l'acord de la Comissió de Govern, la qual es farà pública en el tauler d'anuncis de la corporació, a l'efecte previst als articles 40 a 43 de la Llei 39/2015, d´1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i de conformitat amb l'art. 34. 2.c) del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, i també a la pàgina web:

www.consellinsulardeformentera.cat.

Article 12

Recursos

La resolució de la concessió o de la denegació de la sol·licitud, esgota la via administrativa i contra la mateixa, es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant la pròpia Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en el termini d'un mes a partir de la recepció de la notificació, segons l'establert als art. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d´1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos des de la notificació, davant els jutjats del contenciós administratiu de Palma (Mallorca), d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, referent de la jurisdicció contenciós administrativa.

Article 13

Import de la subvenció, abonament i justificació

El Consell Insular de Formentera podrà finançar fins al 90 % del cost total del conceptes i dels desplaçaments, d'acord amb els criteris objectius de valoració previstos en aquestes bases.

Les subvencions que es regulen en les presents bases són compatibles amb la percepció d'altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents d'altres administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals. L'import de la subvenció individual en cap cas podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada. En cas contrari, es procedirà a la reducció de l'aportació del Consell Insular de Formentera, de manera que no se sobrepassi el percentatge del 100 % del cost del desplaçament.

El pagament de la subvenció es realitzarà mitjançant transferència bancària, amb prèvia justificació, pel beneficiari, de la realització de l'activitat per a la qual es va concedir en els termes establerts en les presents bases.

Tenint en compte que es tracta d'una convocatòria en què les sol·licituds es presenten un cop realitzada l'activitat, la justificació de les despeses s'ha de fer en el moment de presentació de la sol·licitud de subvenció, segons estableix l'article 4t.

La justificació simplificada haurà de comprendre, en tot cas, els elements que a continuació es detallen:

1. Número d'ordre del document, tipus del document (factura, tiquet, rebut, càrrec), número de document, data del document, proveïdor, CIF, Objecte de la factura, import).

2. Una relació de despeses i inversions.

3. Les factures o documents acreditatius de la despesa efectuada poden ser requerits per l'Àrea d'esports del Consell Insular de Formentera en qualsevol moment, com a mínim, per l'import de la subvenció concedida, les quals hauran de reunir els requisits regulats al RD 1496/2003 de novembre, pel qual es regula el Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturar.

 

Article 14

Reintegrament de la Subvenció

Procedirà el reintegrament de les quantitats percebudes i l'exigència de l' interès de demora corresponent des del moment del pagament de la subvenció fins a la data que s'acordi la procedència del reintegrament, en els següents casos:

  • Obtenció de la subvenció falsejant les condicions requerides, o ocultant aquelles que ho haguessin impedit.

Les quantitats a reintegrar tindran la consideració d'ingressos de dret públic, resultant d'aplicació per a la seua cobrança el previst a la Llei General Pressupostària.

L'interès de demora aplicable en matèria de subvencions serà l' interès legal dels diners incrementats en un 25 per cent, tret que la Llei de pressupostos generals de l'Estat estableixi un altre de diferent.

Article 15

Règim d'infraccions i sancions

L'incompliment dels requisits establerts en aquestes bases dóna lloc a aplicar el règim d'infraccions i sancions establert al títol V del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la llei de subvencions de les Illes Balears; al títol IV de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i la seva normativa de desenvolupament.

Article 16

Normativa aplicable

Aquesta convocatòria es regeix per aquestes bases i, en allò que no hi estigui previst, pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions de les Illes Balears, la Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, i la Llei 39/2015, d´1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en tot allò que hi sigui d'aplicació.

Article 17

Publicació

Segons l'establert a l'article 34 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i a l'article 18 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, aquestes bases es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). També es publicaran al tauler d'anuncis de l'OAC del Consell Insular de Formentera i al la web de la Corporació www.consellinsulardeformentera.cat. Entraran en vigor l'endemà d'haver-se publicat al BOIB.”

Per la qual cosa es fa públic per general coneixement

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica: (21 de juny de 2022)

La presidenta del Consell Insular de Formentera

Ana  Juan  Torres

 

ANNEX I

DECLARACIÓ JURADA DE LES SUBVENCIONS REBUDES

Don: _____________________________________________, con NIF: _________________, com a:

(   ) Esportista empadronat en el municipi de Formentera.

(   )  President/a del club esportiu__________________________________

DECLARA ( marqui amb una x l'opció o les opcions que procedeixin):

(  ) Que no he sol·licitat, ni preveig sol licitar, cap subvenció a altres administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions a desplaçaments per equips i esportistes de Formentera

(   )  Que preveig sol·licitar subvencions a administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions a desplaçaments per equips i esportistes de Formentera. Aquestes administracions públiques són:___________________________________________________________________________________________________________________________________________.

(  ) Que he sol·licitat subvencions a administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions a desplaçaments per equips i esportistes de Formentera, desconeixent encara la quantia concedida. Aquestes administracions públiques són:______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________.

(  )  Que he sol·licitat subvencions a administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions a desplaçaments per equips i esportistes de Formentera, sent les administracions públiques i les quantitats econòmiques concedides les següents:

Administració Publica

Quantitat econòmica

 

 

 

 

 

 

En cas que les circumstàncies declarades en aquest document variïn al llarg de l'execució del projecte,estem notificats i acceptem l'obligació de comunicar al Consell de Formentera aquests canvis.

__________________a ________ de________________________ de 202__

Signatura  i  Segell

 

ANNEX II

COMPTE JUSTIFICATIU SIMPLIFICAT

Descarregable a: www.consellinsulardeformentera.cat

 

ANNEX III

AUTORITZACIÓ D'OBTENCIÓ DE DADES FISCALS

Sr. ......................................................................................................DNI................................

Sra. ....................................................................................................DNI................................

Actuant en representació del:

Club ....................................................................................................NIF................................

en relació a la sol·licitud..........................................................................................................

AUTORITZAR al Consell Insular de Formentera perquè pugui efectuar quantes consultes, informàtiques o per qualsevol altre procediment legalment establert, siguin necessàries per obtenir el certificat de la seguretat social i de Hisenda, en relació a les subvencions d'esports.

Formentera,_____ de _______________ de 202_

Signatura  i  Segell

ANNEX IV

DECLARACIÓ RESPONSABLE

Representant:.

NIF:

 

Càrrec:

Entitat:

CIF:

Adreça:

Població:

CP:

 

Telèfon:

Correu electrònic:

DECLARO sota la meva responsabilitat que no concorro en cap de les següents circumstàncies:

1. Haver estat condemnat mitjançant sentència ferma a la pena de pèrdua de la possibilitat d'obtenir subvencions o ajudes públiques.

2. Haver sol·licitat la declaració de concurs, haver estat declarat insolvent en qualsevol procediment, trobar-se declarat en concurs, estar subjecte a intervenció judicial o haver estat inhabilitat conforme a la Llei concursal sense que hagi conclòs el període d'inhabilitació fixat en la sentència de qualificació del concurs.

3. Haver donat lloc, per causa de la qual hagués estat declarat culpable, a la resolució ferma de qualsevol contracte celebrat amb l'Administració.

4. Estar culpable la persona física, els administradors de les societats mercantils o aquells que ostentin la representació legal d'altres persones jurídiques, en algun dels supòsits de la Llei 12/1995, de 11 maig, d'Incompatibilitats dels Membres del Govern de la Nació i dels Alts Càrrecs de l'Administració General de l'Estat, de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del Personal al Servei de les Administracions Públiques, o tractar-se de qualsevol dels càrrecs electes regulats en la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, en els termes establerts en la mateixa o en la normativa de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. Tenir la residència fiscal en un país o territori qualificat reglamentàriament com paradís fiscal.

6. Haver estat sancionat mitjançant resolució ferma amb la pèrdua de la possibilitat d'obtenir subvencions.

7. No trobar-se al corrent de les obligacions tributàries (Estat, Comunitat Autònoma i Consell Insular de Formentera) o amb la Seguretat Social en el moment de presentació d'aquesta sol·licitud.

8. No trobar-se al corrent de pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions anteriorment concedides o no haver justificat degudament les mateixes, en ambdós casos, segons resolució de l'òrgan municipal competent.

9. No haver presentat la justificació d'altres subvencions concedides per aquest Consell en la data de presentació d'aquesta sol·licitud.

Formentera,_____ de _______________ de 202_

Signatura  i  Segell